web analytics

5

LUNA ZIET DE CHIPPENDALES

‘Even iets anders, zou je naar de Chippendales willen mét een vriendin op 27 oktober in Nijmegen om 20:00 uur?’, mailde Joris van www.x-toys.nl mij. De eerste gedachte die in me opkwam was; goh, leven die nog? Maar ja, een concept gaat natuurlijk nooit dood en het concept Chippendales bleek nog springlevend. Dus! Nou! Joris! Dat wilde ik wel! Graag! Maar toen vriendin L. en ik eenmaal plaatsnamen op onze stoeltjes in concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen, kregen we toch een beetje spijt. Strak gepakt tussen zo’n 500 andere vrouwen zitten is niet mijn idee van een feestje. Ook niet van vriendin L. trouwens. Zoveel oestrogeen kan voor niemand goed zijn. En wij zaten toch echt in een zaal met lelijke wijven, oude wijven, stille muisjes, kleurloze types en meisjes met een ietwat laag IQ! Hoorden wij hiertussen? Wij vonden eigenlijk van niet. “Waar zit ik?”, vroeg vriendin L. zich af, “ik stond dit weekend nog naar de klote op het Amsterdam Dance Event, is dit even wat anders.” Maar wij waren de schaamte en verbazing voorbij in precies 5 minuten. Toen verscheen het eerste lijf op het podium en hoorden wij om ons heen iedereen gillen. “Are you ready for some fun?”, riep het lijf op het podium. Hell Yeah! Laat maar zien! Laat maar zien! Uit dat shirt! Uit die broek. Ik wil piemels zien!!! Allemaal! En zwiep er maar eens even lekker een rondje mee! “Chippen?”, riep het lijf op het podium. “Dales”, riep ik uit volle borst. En ieder Chippendales-lijf hoefde z’n hand ook maar iets richting z’n pik te bewegen en alle vrouwen stonden iedere keer weer op uit hun theaterstoeltjes om zo hard mogelijk te gillen. “Whiiiiiiiii”, deden ze. En ook ik op m’n allerhardst: “Whiiiiiiiii.” Wij zagen de meest afgezaagde clichébeelden voorbijkomen. De Chippendales verkleed als marinier, de Chippendales verkleed als gevangen, als brandweermannen, als bouwvakkers, als cowboys, het hele arsenaal aan Village People kwam voorbij! En ik vond het fantastisch. En ik vond ook alle vrouwen om me heen geweldig! Ja! En mannen zijn maar goed voor 1 ding! En dat is draaien met die strakke kont en uit met die kleren en laat me zien wat God van je gemaakt heeft! Lekker geile man!!! Ja! Ja! Ja! Helemaal schor geschreeuwd zaten vriendin L. en ik 2 uur later terug in de auto. “Maar ik weet niet precies wat ik er nou van moet vinden”, zei ik. “Nee, maar het was écht wel leuk”, zei vriendin L. lachend. “Ik zou best nog een keer willen”, zei ik. Vriendin L. knikte instemmend. “Maar”, zei ik, “het is wel een beetje jammer dat we weer naar huis moeten om een pik te zien.”

Volgende keer naar een Party Hardcore-feestje, daar gaan de strippende mannen wél door tot het gaatje! (Totally NSFW, maar check de trailer).

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Sandra schreef:

  geweldig. Girlzz wanna have fun. greetz, vanuit Utrecht, San

 2. missvanham schreef:

  `Ik ook, Ik ook, ik ook!!

 3. Brooklyn schreef:

  Mmmm……als jij het zegt. Ik kan me er eerlijk gezegd niets bij voorstellen. Toch maar eens gaan?

 4. Suffie schreef:

  Zijn die witte boordjes verplicht?

 5. Eveline schreef:

  Maken ze nog steeds die draai aan het eind van hun act, waarna ze voorover buigen en hun slip uittrekken zonder dat je ook maar een piemel hebt gezien?
  Ik ben jaaaaaren geleden eens geweest en na een keer of vier, vijf heb je dat wel gezien, eigenlijk. Leuk hoor, die opgepompte bovenlijven en strakke billen, maar echt opwindend vond ik ’t niet.

  Ben nog wel met eentje op de foto geweest. Je ‘moeset’ eigenlijk met twee, maar ik heb de robo-kop die in mijn rijtje stond opzij gezet, ik wilde alleen met een kleiner Am.-italiaantje die wel wat had. Toch nog ‘ns zoeken of ik die foto ook mee naar Engeland heb verhuisd.. ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *