web analytics

17

LUNA ZEGT: “POE HEE”

Zo. Dat was me het feestje wel. Ik durf nog niet naar boven naar de huiskamer te gaan om de schade te bekijken die ongeveer 45 vrienden en bekenden hebben aangericht. Zeker is dat er een bank gesneuveld is en dat de ene helft van die bank gisteravond al buiten is gezet. En dat de vuilnisman al langs is geweest vanmorgen. Gisteren leek het een goed plan om de rugleuning meteen de deur uit te doen. De andere helft kan, met een leuk plaidje erover, nog best dienst doen als chaise longue, dacht ik gisteren dan, want ik moet het nog bij daglicht gaan aanschouwen. Verder ben ik er ook heilig van overtuigd dat er minstens 10 glazen kapot zijn gegaan en dat de inhoud van nog veel meer glazen over onze anhydrietvloer is uitgestort. Gisteren was het niet erg. Er zullen ook wel wat asbakken over de vloer zijn gegaan. En naar alle waarschijnlijkheid zullen er wat  brandgaten zitten in ons pluche vloerkleed en onze pluche kussens. Maar we hebben daar natuurlijk wél wat voor teruggekregen! Een topfeest, met topvrienden én 3 top-dj’s, waarvan dj Jefferson de avond daarvoor nog in de Melkweg had gedraaid en dj Numan op Koninginnedag zelfs een set van 7 uur ergens in Almere had gespeeld. Partner P. en ik waren helemaal de bink in ons zeer voor feestjes geschikte huis. Verder heeft er niemand gekotst, is er niemand flauwgevallen en leven alledrie de katten nog. En om dat te vieren zijn we gisternacht om 2.00 richting Paradiso vertrokken om daar tijdens een liveset van JunkieXL nog even compleet uit onze kanarie te dansen. Om 5.00 kapot in bed. Geweldige dag! Wat ook heel geweldig is, is dat er nog genoeg drank voor mij in huis is voor de komende 2 weken. En ik denk dat ik er nu maar aan ga beginnen, dat maakt het opruimen van het huis vast een stuk aangenamer.

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. julle schreef:

  JAAAA!!!!! eindelijk Luna terug gevonden na electricluna.nl!

 2. Erwin schreef:

  You P A R T Y A N I M A L !

 3. Marti schreef:

  En wat doe ik? Kom ik feesten? Help ik opruimen? Neeeeeh, ik zit met een stinkende henna-pap in mijn haar :-(

 4. 0597 schreef:

  Junkie XL???? Gotverrrrr!!!!!

 5. Rick schreef:

  Ik vond het helemaal te gek, volgende keer bij mij!

 6. Thimmo schreef:

  Luna & P, ik voel me opeens heel schuldig over de bank!!! Terwijl we alleen maar een beetje leunden. Daar is immers de leuning toch voor??? Ik zat er niet alleen op hoor….. snik snik.
  Wil je een nieuwe? Dan regelen we het via de verzekering!! Kom snel naar ons een borrel terug halen! Het was helemaal te gek!

 7. Zwever schreef:

  Klinkt alsof het een leuk feestje was :)

 8. Luna schreef:

  Ah nee joh, Thimmo! Er ligt nu een roze kleedje overheen! Helemaal een super chaise longue! Maar die borrel is natuurlijk lekker! dikke kus!

 9. verbal jam schreef:

  Ik begrijp dat u opnieuw aan het verbouwen bent geslagen? ;-)

 10. karimski schreef:

  5 uur op bed!?
  avondje stappen zonder drugs!? HUH???

 11. Hans schreef:

  Heu? Anhydriet? Zit dat niet in Stackers? ;-)

 12. Please take a look at some information on gold miner special edition games street poker 6th omaha gold miner special edition games street poker 6th omaha http://www.adspoll.com/omaha-poker.html http://www.adspoll.com/omaha-poker.html – Tons of interesdting stuff!!!

 13. Take your time to check some information about yellow jackets diet pill yellow jackets diet pill http://www.budgethawaii.net/diet-pill.html http://www.budgethawaii.net/diet-pill.html – Tons of interesdting stuff!!!

 14. You may find it interesting to check some information about texas holdem poker hands texas holdem poker hands http://www.cafexml.com/poker.html http://www.cafexml.com/poker.html – Tons of interesdting stuff!!!

 15. game schreef:

  Please check out some relevant information dedicated to win

 16. You are invited to take a look at some relevant pages dedicated to directory … Thanks!!!