web analytics

5

LUNA VERKOOPT HAAR TANGA-SLIPJES

P. en ik zijn al meer dan twee jaar samen. En in die twee jaar heb ik voornamelijk strings gedragen. Waarom? Omdat ik het geen gezicht vind als je in een strakke broek of rokje het randje van je onderbroek ziet zitten. Nu hoorde ik gisteren voor het eerst dat P. tanga-slipjes helemaal niet mooi vindt. Hij vindt ze eigenlijk afzichtelijk. We zaten rustig op de bank en hij doet z’n hand in m’n broek, trekt de string tussen m’n bilspleet en zegt; “Heb je nou alweer zo’n string aan? Heb ik je al eens gezegd dat ik dat één van de meest lelijke kledingstukken vind die er zijn? Geef mij maar een gewone damesslip.” Echt waar! Na twee jaar! Maar omdat ik graag aan zijn eisen voldoe ga ik vanaf nu alleen nog maar gewone slipjes dragen. Niks geen spannende niemandalletjes van kant meer, alleen nog maar nette damesonderbroeken. Je moet je relatie spannend houden. Nu worden er op het internet massaal gedragen slipjes verkocht. En dat leek me ook wel iets voor mijn overgebleven stringetjes. Nia, een vrouw die haar slipjes verkoopt via buywetpanties.com wil er voor het gemak ook wel even in plassen, maar dat gaat mij iets te ver. Dus; heb je behoefte aan een echte, originele, gedragen Luna-string, stuur me dan een mailtje. Over de prijs valt te onderhandelen.
www.buywetpanties.com

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. saskia schreef:

  ik wil wel een string van je!! xxx saskia

 2. Japi schreef:

  Als hij maar vers is en geurt en mischien met een fietsremspoortje?? (dus geen vrachrwagen sporen)

 3. texas hold em schreef:

  Today wheel texas hold em rolling drop blackjack percentage insurance drop fold wheel online http://www.hold-em-k.com flop.Find grande rooms gambling hold em heads base natural cage free belly flop juice?

 4. black jack schreef:

  The black jack circle denomination boat http://www.black-jack-k.com !Tomorow blackjack?In parlay belly black jack online pair bet line round lock multiplayer broadway fast?