web analytics

8

LUNA SPUUGT OP PLAGIAAT

Wat heb ik een hekel aan mensen die ideeën, teksten of ontwerpen van anderen pikken. Dat heb ik zelf in het verleden van maanisch.com al meerdere keren meegemaakt. Maar dat er ook hoofdredactrices zijn die wel eens zonder inspiratie zitten laat de hoofdredactrice van Flair zien. Schaamteloos schreef zij óverduidelijk delen van een column van Esther van Webbles over en deed alsof het háár column en háár ervaring was. Foei! Maar het allerdomste van de Flair-hoofdredactrice is misschien wel dat ze het allemaal ontkent. Dubbelfoei. KLIK HIER en oordeel zelf.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Janssen. schreef:

  Overduidelijk!!!!!
  Het kan best zijn dat ze die ervaring heeft gehad op het consultatiebureau,ik namelijk ook,het zijn bemoeials en betweters……maar dit is woord voor woord overgenomen…..zwak…….en not done!!!

 2. Nina schreef:

  Altijd al geweten dat bijna alle ‘artikelen’ en ‘interviews’ in dat soort bladen verzonnen zijn, maar ZELFS de columns? What’s next? Triest!

 3. esther schreef:

  Ze heeft toegegeven….

 4. melanie schreef:

  Mooi dat ze haar baan kwijt is… Hoe haal je het in je hoofd??

 5. susan schreef:

  Flair sucks dick for money

 6. jojootje schreef:

  wat een sneue bedoeling daar bij Flair zeg.

  Ik hoop dat ze een flinke reprimande krijgt of erger….

 7. Jeanique schreef:

  Walgelijk. Vooral het ontkennen. En noem dan je bron. Ik hoop dat ze dit rectificeren en ik zou dat ook eisen, me niet met geld laten afschepen.
  Ik weet hoe hard het aan kan komen als iemand je letterlijk kopieert, heb het zelf ook mogen ervaren met mijn foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *