web analytics

45

LUNA ONTMOET DÉ HELL’S ANGEL

FOXY-redactiemeeting bij café De Kroon in Amsterdam. Hoofdredacteur P. wordt daarbij deze keer omringd door 3 FOXY-vrouwen; redactrice J., fotografe J. en ik. En na het snel doorlopen van de vaste vraag; ‘wat gaan we doen voor het volgende nummer?’ is het tijd voor het doornemen van de seksuele activiteiten van de FOXY-meisjes. En daarvoor nemen we dan weer wél alle tijd. Zoveel tijd dat hoofdredacteur P. na 10 minuutjes vertrekt omdat hij zoveel openheid en eerlijkheid iets teveel van het goede vindt. En omdat hij natuurlijk heel hard aan de FOXY moet werken. Een greep uit de zinnen van de FOXY-meisjes: “Maar hij kreeg ‘m volgens mij niet hard door de anabolen ofzo.” “Ik ben altijd zo bang voor HIV, ik zweer het je dat er dwars door het condoom heen toch nog een zaadje mijn kant op weet te zwemmen.” “En toen befte hij me een paar minuten en hij tilde me op, begon me te neuken, kwam klaar en ging even later gewoon naar huis.” “Zonder jou te laten komen? Dat moet je op onze leeftijd niet meer laten gebeuren! We zijn 30+!” “Ja, dan is zo’n gozer 5 minuten bezig en dan heb ik er geen zin meer in.” “Dat half-zachte geaai, dat vind ik zo’n afknapper.” “Nou, ik heb het vannacht 6 uur achter elkaar gedaan. Ik overdrijf niet. En ik ben 4 keer klaargekomen.” “Ik moet trouwens nog even een FOXY afgeven bij de tatoeageshop van Unu”, zegt collega J. terwijl we afrekenen, “ga je even mee?” En ach, ja, waarom ook niet. Ik ben de laatste maand van het ja-zeggen. Bij iemand komen eten? Naar de kroeg? Uit? In het park liggen? Bioscoop? Op bijna alles, bijna, want ja, hallo, ik ga me dus echt niet door het halve Nigeriaanse voetbalelftal in m’n kont laten neuken ofzo, zeg ik ‘ja’. Maar Unu, de president van de Hell’s Angels in Amsterdam ontmoeten, dat wilde ik wel. Dus even later zit ik ineens naast een keurig gekapte en welbespraakte Hell’s Angel te praten over hun nieuwe boek, hun fotoshoot in de FOXY en hun problemen met het OM. “Mensen zullen altijd in stereotiepen blijven denken”, zegt Unu. “Je bedoelt dat jullie allemaal op Harley’s rijden en tatoeages hebben”, grap ik terwijl ik naar de onwijs grote Harley van Unu wijs. En dat hij onder de tatoeages zit kan niemand ontgaan. Maar dat hij ook onwijs lief en aardig en goedlachs is, dat ontgaat waarschijnlijk velen.“Ja, maar daar zullen jullie toch ook wel last van hebben?”, vraagt hij, “dat mannen denken dat jullie, omdat jullie bij een seksblad werken ook oversekst zijn en het altijd over seks hebben?” “Eh, nou, eh, ja, maar, ehm”, begin ik.

Dit vind je misschien ook leuk...

45 reacties

 1. Aukje schreef:

  Haha, leuk! Een paar collega’s van mij waren uitgenodigd bij de Hell’s Angels omdat we daar in de buurt werken en ze zijn inderdaad hartstikke aardig. Vond het jammer dat ik de uitnodiging heb gemist, maar wil ook nog wel een keer gaan.

 2. Luna schreef:

  Ze hebben volgens mij elke dinsdag een ‘open huis’… iets met bier en gezelligheid :-)

 3. Eric schreef:

  Hah! Geweldig leuk stukje, de tweede van je die ik lees, en je hebt gelijk, je kunt heus wel een beetje schrijven ;-)

  Groetjes,
  Eric.

 4. esther schreef:

  Het waren altijd alleraardigste jongens in de bajes waar ik werkte,ja :) Heel lief en onschuldig, maar niet heus!

 5. Maurice schreef:

  “Zoveel tijd dat hoofdredacteur P. na 10 minuutjes vertrekt omdat hij zoveel openheid en eerlijkheid iets teveel van het goede vindt.”

  Of het zulke onzin vindt dat het hem teveel werd. 6 uur is vrij lang.

  ##

  Barend & Van Dorp waren ook blij met een blauw oog. Was het niet Ursul de Geer die een peut voor zijn kanis kreeg van een Hell’s Angel?

  Het zijn schatjes…Dan moet ik wel extra lief zijn :D

 6. susan schreef:

  dinsdag biertje doen?

 7. Bram schreef:

  Hell’s Angels zijn gezellig en betrouwbaar en lief en o zo aardig …………….. welkom in sprookjesland .

 8. Janssen schreef:

  Natuurlijk zitten er eerlijke,lieve,betrouwbare,behulpzame,hardwerkende sociale mannen bij,maar die hangen we apart……..kom op zeg!!!!!!
  Ze hebben een reputatie van Goes tot de Achterhoek….

 9. Maurice schreef:

  Hebben jullie wel eens problemen gehad met Hell’s Angels? Dan praat je echt wel anders hoor , echte lieverdjes kan ik je vertellen .

 10. Petra schreef:

  Luna, het lijkt me verstandig als je voortaan je weblogstukken eerst aan Maurice laat lezen. Dan kan hij ze eerst even keuren. Of weet je wat? Neem hem gewoon mee in je leven dan kan hij je vertellen wat wel en wat niet goed is om te doen. En volg dat dan ook op wil je. Dat lijkt me echt het beste voor je.

 11. Monks schreef:

  Oordeelt niet opdat gij niet geoordeeld wordt!!!!!!!Maurice heeft met iedereen problemen !!!

 12. Maurice schreef:

  @ Maurice – 13 Juni ’09 – 10:58

  Dat ben ik niet :D Ik werd pas wakker rond 15.00 uur…En Petroesjka, mijn kat kan niet typen.

  En Luun moet gewoon blijven schrijven. Ik geniet van haar woorden. Mag toch?
  Maar zolang je mag reageren, mag je een mening hebben. Toen die maffia baas overleden was reed er een hele stoet voor zijn kist uit.

  En geloof me..Je wordt niet zomaar lid van de H.A.
  En waarom komt een ex-lid bij Peter R. de Vries over de moorden?

  Natuurlijk zitten er goede tussen, dat is elke laag van de bevolking zo. Hardwerkende mannen/vrouwen met gezinnen. Maar waarom moeten wij bewijzen dat ze goed zijn? Laten hun maar bewijzen dat zij goed zijn. Scheelt vormfouten :P

  Kusje,

  De echte Maurice

 13. Maurice schreef:

  Petra en Monks praten en gedragen zich als echte Hell’s Angels biker chicks ,komt waarschijnlijk niet meer goed met ze .

 14. CiNNeR schreef:

  Lieverdjes of niet, ik was ook meteen meegegaan. Een keertje, dat is toch best leuk.

 15. Marijke schreef:

  Beste Luna, Neem paracetamol (dafalgan) 1g, voor je rug. De pijn wordt dan iets minder, maar doe het wel voorzichtig want je kan je rug nog harder kwetsen zonder dat je het voelt… En leg er ook iets warms tegen (kersenpitkussen of een warm bad/douche nemen). Veel beterschap!

 16. Mirjam schreef:

  Ja het knuffelgehalte van deze allerliefstste Hell’s Angels is erg groot , NOT .

 17. Luna schreef:

  Ja, ik vond ‘m eigenlijk wel een heel groot knuffelgehalte hebben… :-)

 18. Rian schreef:

  Spannende mannen idd, maar zeker geen schatjes. Maar zolang je vriendelijk blijft lachen, blijft het vast gezellig. Hoop ik voor je.

 19. Maurice schreef:

  Daniel Uneputty (1954) alias Unu is sinds 21 september 2004 president van de Amsterdamse afdeling (“chapter”) van Hells Angels Holland. Hij is van Zuid-Molukse afkomst en is een van de weinige niet-Westerse Hells Angels ter wereld.

  Uneputty volgde op 49-jarige leeftijd Willem van Boxtel alias Big Willem op, die in “bad standing” de club moest verlaten. Tot dan was hij penningmeester van Hells Angels Amsterdam. Hij was al jaren lid, en was als enige in het Amsterdamse clubhuis aanwezig toen dit op 24 mei 2002 na kortsluiting geheel uitbrandde, terwijl de Hells Angels feest vierden in Benidorm.

  Op 17 oktober 2005 werd Uneputty gearresteerd tijdens een grootschalige politieactie tegen zes afdelingen van Hells Angels Holland. Hij werd er onder meer van verdacht de brand in het clubhuis in 2002 te hebben aangestoken. Naast brandstichting werd Uneputty ook verdacht van bedreiging, afpersing, mishandeling en drugshandel. Ook trof de politie een wapen bij Unu thuis aan, maar daar had hij een vergunning voor.

  Heerlijk knuffelen :D

 20. Maurice schreef:

  Maar waarom moest Big Willem weg ?

  Daar hangt een mist van vage roddels om heen.

 21. Seka schreef:

  Moord , geweld ,harddrugs, afpersing, intimidatie, prostitutie ,beschermgeld, Maffia.

 22. Willem schreef:

  Holleeder

 23. Luna schreef:

  Ik zit hier momenteel ook met 20 dildo’s om me heen, maar daar hoor ik dan weer niemand over…

 24. Dré schreef:

  20 dildo’s om je heen is niet interessant. 20 stuks in stelling gebracht; dat kan dan weer wel een aardig stukje opleveren.

 25. Luna schreef:

  Ja, ik was nog aan het twijfelen wat ik ermee zou gaan doen ;-)

 26. Maurice schreef:

  Een lekkere gangbang door de officiele Hell’s Angels Amsterdam AFFA , lijkt je dat niks Luna? Is heel normaal in die kringen en kan meteen geregeld worden, tijd zat die gasten.

 27. de Echte Maurice schreef:

  Ik zet er expres mijn bedachte e-mail bij. Bovenstaande Maurice is een copycat.

  Voor jouw werk voor Foxy is 20 dildo’s normaal. Het is als een wijnproever of kok. Die kan zijn werk ook niet uitoefenen zonder zaken die met zijn/ haar beroep te maken heeft.

  Doet mijn denken aan mijn eerste Foxy. Die viel van ellende al uiteen als je een pagina omsloeg.
  Vrouwen hadden toen meer haar rond hun vagina dan mannen op hun borst.

  Maar een opblaaspop of een dildo is een surrogaat voor de momenten dat je de liefde, aandacht, luisterend oor, warmte, genegenheid van een partner het meest mist. Hoewel ik geiligheid niet uitsluit natuurlijk.

  En ik vraag me af wie die fake Maurice is. Laat hem of haar maar de naam van mijn kat spellen. Ik wed dat die fout getypt zal worden.

 28. jet schreef:

  wat ben je mooi SLANK op de foto linksboven in!!!!!

 29. DON JUAN schreef:

  @ hierboven ergens.

  Het was Jan Lenferink die zonodig met een taart naar binnen moest en niet Ursul De Geer.Bij de weg, ze hebben het steeds over het OM, maar die Angels zijn ook geen liefjes hoor. (vrij naar een Nederlandse cabaretier)

 30. Brooklyn schreef:

  Ik lees je luchtbedperikelen……koop een aerobod bij de Blokker of Karwei ofzo. Pompt zichzelf op en licht meer dan prima!!!

 31. Brooklyn schreef:

  Oh….wat erg……ligt natuurlijk, niet licht…..:-)

 32. Luna schreef:

  @Brooklyn: Het was maar voor 1 nacht… m’n matras is gearriveerd! :-)

 33. janine schreef:

  Ik moet erg lachen om Sid, eigenwijsje!! Heeft mooi geen zin!!!

  Grappig

 34. de Echte Maurice schreef:

  En van hun uiterlijk moeten ze het al helemaal niet hebben deze ordinaire Hell’s Angels, jakkes tattoo’s en ananabole steroiden , nee dan ik , jemig .

 35. Janssen schreef:

  Nou Maurice,mijn bijna 17 jaar oude kater heeft net van de DA anabole toegediend gekregen,het geeft hem nog een paar leuke mnd,misschien wel een jaar!!:):):)

 36. krizz schreef:

  Misschien tijd om hulptroepen in te schakelen om Sid in zijn hokje te krijgen? In de vorm van lieve meisjes die met m willen knuffelen? ;)

 37. de Echte Maurice schreef:

  Luna , ik zal het nu maar toegeven , ik ben heel stiekem heel erg verliefd op je , snik .

 38. Bianca schreef:

  Oftewel het schuim der aarde genoemd , tuig van de richel .

 39. patchwork schreef:

  heb je Sid al proberen lokken met Valeriaan? van de geur zijn ze helemaal maf en dan kun je´m zo oppakken. Druppie in zijn eten en hij wordt wat relaxter. Maar ik herinner me ook nog goed dat katten bij verhuizingen in staat zijn om tot het plafond te springen – een ramp! Ik heb er uiteindelijk 1 met gordijn en – rail en al moeten meenemen.

 40. Sisi schreef:

  Please keep thwirong these posts up they help tons.

 41. cheap insurance schreef:

  I told my kids we’d play after I found what I needed. Damnit.

 42. cheap insurance schreef:

  That’s 2 clever by half and 2×2 clever 4 me. Thanks!

 43. Good Morning Debbie,This new site looks great! You folks really are doing a lot for Chinese martial arts media in America. And thanks for getting this review up. If you folks ever need any short articles or graphics please let me know, I would be glad to help.take care,Brian Kennedy

 44. « nous la contractons en grande partie auprès de pays bénéficiant de grosses réserves de devises, souvent des pays riches en matières premières »Les deux plus gros fournisseurs de devises des USA sont la Chine et le Japon… deux pays qui sont aussi de gros importateurs de pétrole.Donc non, le rapport n’est pas « Ã©vident ». Il faut arrêter de penser que le monde est simple et que l’on peut le modéliser sans le comprendre.

 45. I was so close to being ahead of you and Destiny!Your very close to me now in the Armada Arc and Cool Ranch storyline.By the way, is the Mooshu Stormgate in Tumbleweed or Huanted Skyway?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *