web analytics

6

LUNA & MSN-RUKKERT #1342

Vroeger, vroeger, vroeger! Toen ik nog maar een jaartje schreef voor deze website, werd ik regelmatig aangesproken door ‘rukkers’; mannen die sekscontact probeerden te leggen via ICQ, mail, MSN of meer van dat soort chatprogramma’s. En omdat ik momenteel voor FOXY bezig ben met een item nam ik weer even een trip down memory lane om te ontdekken dat er eigenlijk nog niets is veranderd in het chatgedrag van mannen die héél erg met hun pik omhoog zitten… én dat ik het nog steeds leuk vind om ze een beetje te pesten. Lees hier: Rukker 11. En hier: Rukker9.

Rukkert1342 (08:07): Jij hebt zeker een relatie?
Luna (08:07): Ja, al 10 jaar.
Rukkert1342 (08:08): Ik heb relatie, maar mag daten zoveel ik wil. Heb lekker speelgoed.
Luna (08:08): LEGO? Of bedoel je die foto van je lul in je boxershort die je net stuurde?
Rukkert1342 (08:10): Jij bent zeker nooit stout?
Luna (08:11): Ik ben zeker wel eens stout…
Rukkert1342 (08:11): Hmmm… heerlijk… Ik heb behoefte aan veel sex…
Luna (08:13): Dan kun je je toch ook afrukken?
Rukkert1342 (08:13): Doe ik er ook nog bij… Ben jij vaak stout?
Luna (08:14): Met stout bedoel ik niet vreemdgaan hoor…
Rukkert1342 (08:15): Wat bedoel je dan?
Luna (08:15): Nou, dat ik wel eens stiekem een courgette door de spaghettisaus doe, terwijl ik weet dat m’n vriendje dat niet lust… maar dan snij ik het zo klein dat hij het niet merkt…
Rukkert 1342 (08:17): En jij werkt voor een seksblad?
Luna (08:17): Ja, al 7 jaar…
Rukkert (08:18): Weet je hoe het is om altijd geil te zijn?
Luna (08: 18): Ja hoor, daar weet ik alles van…
Rukkert1342 (08:19) Loop bijna de hele dag met een opgezwollen pik rond…
Luna (08:20): Joh!?
Rukkert1342 (08:20): Mag ik je een keer ontmoeten?
Luna (08:22): Nee, dat gaat niet gebeuren…
Rukkert1342 (08:24): Jammer.
Luna (08:24): Ik heb een relatie en dan zou ik een man ontmoeten die zinnen in een chat gebruikt als ‘ik loop bijna de hele dag met een opgezwollen pik rond’, ik denk niet dat ik daar punten mee scoor thuis!
Rukkert1342 (08:26): Dat ga ik toch niet zeggen?
Luna (08:27): Je schrijft net dat je de hele dag met een stijve pik rondloopt!
Rukkert 1342 (08: 29): Klopt, sorry, maar je man weet toch dat je bij een seksblad werkt?

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Kimske schreef:

  Hahahhahahaha oh my wat een triest geval!

 2. Rutger schreef:

  Damn, die komt stijf uit bed rollen en gaat er dan ook mee naar be. Vermoeiend, lijkt me dat.

 3. swan schreef:

  Hilarisch! Dat mannen echt denken dat je daarop zit te wachten. Nog grappiger vind ik dat ze, door jouw heerlijke antwoorden, altijd een beetje terugkrabbelen. En dan zie ik ineens die lieve huisvader die ook eens wat probeerde. En die nu helemaal onzeker is geworden, want die stoere praat van zijn vrienden werkt helemaal niet… Meer van dit!!

 4. mariek schreef:

  is toch heerlijk dat je op deze manier schaamteloos tegen iemand aan kunt lullen! :) als je een lekker ding irl tegenkomt wordt het gewoon niet zo gewaardeerd dat je vrij snel met de deur in huis valt. volgens mij zijn er ook best vrouwen die met een mooie man in het visier hele geile gedachten krijgen. ik kan het me iig voorstellen hihi

 5. Wanker schreef:

  dacht ik eindelijk een intelligente conversatie met je te beginnen….

 6. HB.nl schreef:

  “Nou, dat ik wel eens stiekem een courgette door de spaghettisaus doe, terwijl ik weet dat m’n vriendje dat niet lust… maar dan snij ik het zo klein dat hij het niet merkt…” Hahahaha… Wat gemeen!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *