web analytics

25

LUNA MET KIM HOLLAND IN EEN LUCHTBALLON

“Zeg Luna”, zei Adrie toen ik een paar maanden geleden door hem getrakteerd werd op een ritje in een luchtballon, “zou het niet leuk zijn om samen met FOXY een fotoshoot in een luchtballon te doen?” “Nou, dat lijkt ons inderdaad wel wat”, zei ik. Zo gezegd, zo geregeld. En wij regelden niet zomaar een fotoshoot in een luchtballon, nee, het zou een fotoshoot met Kim Holland worden, een vaste columniste van FOXY. Dus gistermiddag bereidde ik mij geestelijk voor op de tweede ballonvaart in mijn leven. In gedachten zag ik mijzelf op 600 meter hoogte zweven in een mandje met daarin een vingerende en beffende Kim Holland. Toch een gedachte waarvan ik even moest slikken. Ik heb er geen moeite mee om naar seksende mensen te kijken, maar als ik de dvd niet uit kan zetten of niet even een paar stappen naar achteren kan doen, dan begin ik toch een beetje te twijfelen. Ik vreesde dat de ballonvaart zo’n situatie zou worden waarbij een Theo Maassen ineens keihard ‘Gênant! Gênant!’ in mijn oor zou schreeuwen. Maar niets was minder waar. Kim Holland had 2 superlieve modellen-meisjes meegenomen die ook in het mandje pasten. En het werd niks vingeren en beffen in luchtballonmandje, maar gewoon een beetje topless poseren, beetje likken aan wat tepels, beetje zoenen. Helemaal lief en leuk. “Ik heb nog nooit met een meisje gezoend”, giechelde 1 van de modellen. “Als je niet wil dan hoeft het niet hoor”, zei Kim. En ze meende het. Kim is altijd geil en altijd lief, maar aan forceren doet ze niet. Een topwijf. Ik was bijna zelf het mandje overgekropen om gewoon even gezellig bij Kim te staan. In plaats daarvan gaf ik Kim na afloop van de ballonvaart 3 zoenen om haar te bedanken voor de gezellige avond en de hoogstwaarschijnlijk zeer goed gelukte foto’s. “Meid, wat heb jij een koude handen”, zei Kim terwijl ze m’n handen vastpakte. Nog geen seconde later hield ze mijn handen even onder haar borsten. Waarschijnlijk had ze het zelf niet eens in de gaten. Maar ik heb er de hele nacht niet van kunnen slapen.
www.ballonvaren.com
www.foxymagazine.nl (volgende maand de foto’s)

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Erwin schreef:

  Een droom van elke man?

 2. Mannetje schreef:

  oooo, daar was je de afgelopen stille week: met je handen onder de borsten van Kim…

 3. EvilGirl schreef:

  Lekker hoor!! ;) Maar ONDER haar borsten!?

 4. Ellen schreef:

  Kim?…….not my cup of tea. Trouwens ook goed tegen koude handen, kopje thee.

 5. Maurice schreef:

  Leuke foto’s Luun. Volgende keer handschoenen meenemen?
  Kim Holland is niet mijn typje. En visa versa zal het ook wel niet zo zijn. lolzzzz

 6. Luna schreef:

  Onder haar borsten, tussen haar borsten, bij Kim is genoeg plek! :-)

 7. blue schreef:

  whoehoeeeeeeeeeee! (en toen was ik stil, moet het even verwerken…. Kim Holland in een luchtballon en jij met je handen onder haar balloons…uche uche)

 8. koen schreef:

  wie van de twee is Kim Holland ?
  hier in Vlaanderen is ze tamelijk onbekend (vermoed ik)

 9. Janssen schreef:

  De plek om je handen te warmen zijn oksels:)

 10. alex schreef:

  getveredemme! kim kots holland, wat een eng vies wijf….

 11. Sudesh schreef:

  Ik heb Kim Hollands borsten ook ooit eens mogen aanraken. Wie niet eigenlijk.

  Maarre… Kan je haar niet meevragen naar mijn weblogmeeting? ;-) Vinden die loggers (voornamelijk mannen) wel leuk denk ik.

 12. Wiro schreef:

  Ik krijg het juist een beetje koud als ik haar zie.

 13. Kaat schreef:

  Je had die borsten trouwens wel als luchtballon kunnen gebruiken ;-).

 14. Kris schreef:

  Precies wat ik wilde zeggen: Fikkie erbij en off you go!

 15. Roland schreef:

  is dat nou warm, van die siliconendingen?

 16. esther schreef:

  Ik vind Kim Holland altijd een beetje aandoenlijk, ze lispelt een beetje.

 17. Claud schreef:

  LOL is ook een optie je handen warmen onder de borsten van iemand anders.. maar klinkt als een gezellig ritje!

 18. Erwin schreef:

  Zodra Kim dat bij mij zou doen met mijn handen althans zou ik nooit meer durven slapen en mijn bekeren tot Jehova-getuige.

 19. vike schreef:

  Volgens mij heb je heel wat mannen jaloers gemaakt, Luna… :)

 20. Leugenaar schreef:

  Ze zeggen dat die dingen op grote hoogten door de luchtdruk uit elkaar kunnen spatten. Was je niet bang dat je met slierten Kim Holland aan je oren hangend beneden zou komen?

 21. momoniek schreef:

  Wat een bijzonder werk heb je toch.

 22. Chantal schreef:

  Nou jij hebt zeker bijzonder wek Luna…en wij weer bijzondere logs haha,ik hoor het Kim alweer zeggen zoals elke week bij jensen op de radio:Een hele goede geile middag!!

 23. Foefer schreef:

  * vindt Luna opeens aandoenlijk lief, want dacht dat Luna toch echt allang van alle markten thuis was *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *