web analytics

30

LUNA LOVES AMSTERDAM

Zo ben je op weg om boodschappen te doen voor het avondeten, zo sta je op de Nieuwmarkt tussen een feestvierende travestieten-parade.Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Kikkertje schreef:

  Je zult me vast haten, maar ik heb liever carnaval. Die zwabberende lullen hoeven van mijn niet.

  Ik ga je behang bewonderen ;-)

 2. Erwin schreef:

  Lekkere dingetjes!

 3. Morrie schreef:

  HE GADVERDAMME! LELIJK OPGEMAAKTE MANNEN(?) DIE HUN LUL ONDER HUN ROK LATEN BENGELEN. WEGSTOPPEN IN EEN GESTICHT DIE SUKKELS. MET JE AFWIJKING TE KOOP LOPEN DOE JE MAAR LEKKER THUIS.

 4. Suffie schreef:

  Morrie, alleen al het feit dat je hier reageert wil zeggen dat je voor wat betreft die laatste zin niet echt consequent bent.

 5. Morrie schreef:

  ALLES WAT JOU NIET AANSTAAT ZIE JIJ AL ALS EEN AFWIJKING SUFKUT. EN JE ZOU NIET MEER OP MIJ REAGEREN NUFTIGE ZELFINGENOMEN KWAST. OF HEEFT ALZHEIMER WEER TOEGESLAGEN?

 6. a3aan schreef:

  meer foto’s please werken op mijn lachstuipen bvd!!!!;)

 7. Suffie schreef:

  Lieve Morrie, zie je niet hoe vreeslijk deze twee reacties van jou in tegenstelling tot elkaar zijn? Ik maak me gewoon oprecht zorgen om je…

 8. Webdeb schreef:

  @ Morrie weet je dat er één zin in je berichtje staat waar je zelf enorm veel zelfkennis mee opdoet als je hem nog eens goed leest! Lees namelijk eerst je eerste reactie hier eens en dan dit zinnetje

  “ALLES WAT JOU NIET AANSTAAT ZIE JIJ AL ALS EEN AFWIJKING SUFKUT.”

 9. JanW schreef:

  Wie doen er nu gekker…degenen die hier lopen te schelden, of degenen die zo uitgedost over straat durven te lopen???

 10. Stille Genieter schreef:

  Iedere gek heeft z`n gebrek!

 11. Suffie schreef:

  Klopt, Stille Genieter, maar er is moed voor nodig om er voor uit te komen. En moed kunnen we Morrie in dat opzicht niet ontzeggen…

 12. Paul schreef:

  @Suffie:
  Ik had het niet beter kunnen zeggen. Hulde.

 13. ex S. schreef:

  Van mij mag de capslock van Morrie ook uit….

 14. Allemaal schreef:

  VAN ONS OOK!!!

 15. De Blikvanger schreef:

  Capslocks of niet, wat betreft Suffie heeft Morrie het goed gezien. Nu nog je CapsLocks-toets doorstaan en je kan zo weer jaren mee ;-)

 16. Chantal schreef:

  Ik snap niet dat jullie nog steeds elke keer ingaan op Morrie zijn geschreeuw. Daar gaat het hem toch uiteindelijk om?!

  En het is altijd weer “fijn” om te horen dat als iemand vrij en blij zichzelf kan zijn (b.v. travestieten) dat je dan weer gelijk als gek wordt bestempeld. Dat is echt weer een bekrompen hollander opmerking: Wat de boer niet kent, dat vreet hij niet. De hartjesdagen op de Zeedijk geeft de stad juist kleur!

  Mensen, gewoon doen waar je zin in hebt (zonder dat een ander er -echt- last van heeft natuurlijk) en schijt aan wat de gemiddelde grijze gehaktbal er van vindt!

 17. salsa schreef:

  Wat een prutsysteem…

 18. carin schreef:

  valt nog mee dat salsa haar capslock toets nog niet heeft ontdekt.

 19. Morrie schreef:

  BESTE SUFKUT
  DAT JIJ HET SCHRIJVEN VAN HOOFDLETTERS AL ALS EEN AFWIJKING ZIET GEEFT TOCH MAAR EENS TE MEER AAN HOE LAAG JOUW TOLERANTIEGRENS LIGT.

 20. Wasbeer schreef:

  Lieve Schorrie Morrie, dat jij de term lage tolerantiegrens nog in de mond durft te nemen! Citaat: “WEGSTOPPEN IN EEN GESTICHT DIE SUKKELS. MET JE AFWIJKING TE KOOP LOPEN DOE JE MAAR LEKKER THUIS.”
  Volgens mij zou een jurk je erg goed staan..

 21. Morrie schreef:

  IK DACHT JOU AL TE HERKENNEN OP DE BOVENSTE FOTO WASBEER. EN JA, IK VIND TRAVESTIE EEN AFWIJKING MAAR ZOLANG DAT DAT HET ENIGSTE IS VAL IK IN DE KLEINE GROEP VAN DE MEEST TOLERANTE NEDERLANDERS

 22. reza schreef:

  @morrie: Ik zou wel een grote dildo door je strot willen douwen, capslockfreak!

 23. Morrie schreef:

  IK NEEM DAT VOOR KENNISGEVING AAN REZA

 24. Rikkie W. schreef:

  Er was eens een Morrie die heeeeel graag met mensen wilde praten. Maar wat hij ook probeerde, niemand luisterde naar hem. Hoe hij ook SCHREEUWDE, niemand hoorde wat hij zei. Hij werd er af en toe best een beetje verdrietig van. Gelukkig is er internet, dacht Morrie. Daar kun je heeeeeel hard praten zonder geluid. Iedere avond kroop hij achter zijn computer. Bij Maanisch waren altijd veel mensen. Dat vind Morrie leuk. HE, HIER KAN IK SCHREEUWEN EN DAN REAGEREN MENSEN WEL!, dacht Morrie. Maar dat is fijn! Morrie reageerde best veel. In het begin was dat een beetje eng, maar niet veel later gooide hij alle schroom van zich af. Nu schreeuwt Morrie zich dag na dag een ongeluk. Tevreden kruipt hij iedere dag onder de wol. “Het was weer een welbestede dag, Morrie”, zegt hij tegen zichzelf voor het slapen gaan. “Wat ben ik toch blij dat er internet is.”

 25. Stille Genieter schreef:

  En hij leefde nog lang en ongelukkig.

 26. Morrie schreef:

  WAT HEB JE TOCH RARE MENSEN OP DE WERELD. ZE DENKEN DAT ZE ALLES VAN JE WETEN MAAR ZITTEN ER VER NAAST. WAAROM ZE HUN ONKUNDE MET DE AMATEURPSYCHOLOGIE WERELDKUNDIG WILLEN MAKEN IS MIJ ECHT EEN RAADSEL.

 27. erwinnoord schreef:

  voor de mensen die daarin geinteresseerd zijn:
  dit zijn foto´s van de Hartjes Dagen op de Zeedijk in Amsterdam.
  Meer info hier: http://www.zeedijk.nl/augustus2003.html#art1

  mazzl

 28. Sabine schreef:

  Troost: slecht geklede lesbiënnes op een DIVA night zien er niet veel beter uit hoor :-)

 29. hetero schreef:

  Als we allemaal homo’s waren kwam er van deze wereld geen flikker terecht