web analytics

9

LUNA IS ER WEER

Wat een ellende! Wat een toestand! Wat een vreselijke ellende! Ik heb bijna 2 weken niets kunnen posten op deze website en het was de hel. Inmiddels staat maanisch.com op een andere server en binnenkort ga ik verhuizen naar een nieuwe provider. Maar ik ben er weer. Zucht!

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Pollie schreef:

  Luun ik heb je gemist, iedereen hier! Welcome back!

  “I’ll be back” met dank aan Arnold S.

 2. Nina schreef:

  Ik dacht al, “waar blijft die nieuwe post”. Maar daar was ze weer. :-D Gelukkig!

 3. Kimske schreef:

  Begon al te denken dat er heel wat aan de hand was, maar gelukkig valt t mee!

 4. thorgal schreef:

  Ja, ik weet verdomd goed wat een ellende dat met zich meebrengt. Mijn blog was een paar dagen uit de lucht wegens het onaangekondigd bezoek van enkele Braziliaanse hackers (sorry, Crackers) die mijn heel huisje ondersteboven hebben gehaald….

  Maar ik ben blij dat je terug bent !

 5. Doinja schreef:

  Welcome back!!

 6. Franca schreef:

  Ik dacht al waar blijft ze nou met die vaak lachwekkend leuke stukjes, maar zie daar, gelukkig!

 7. Paul schreef:

  Ik ben heel tevreden over Pivothosting… dus misschien Bob een keertje bellen?

 8. Ellen schreef:

  Wat een ellende.

 9. Dree schreef:

  Haal diep adem. Het belangrijkste is; Je bent er weer!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *