web analytics

8

LUNA HERKENT DE HOMO

Ik schreef toen wel heel stoer dat ik nooit meer naar ‘Herken de Homo’ zou kijken, maar dat was een leugen! Een dikke vette leugen! Want ook weet ik de uitslag van het programma al weken, toch heb ik geen enkele aflevering gemist! Ik vind het veel te leuk! Ik ben verslaafd aan pulp-tv. En vanavond, om 21.30 op Yorin, is de laatste aflevering!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Patty schreef:

  Door jou ben ik gaan kijken…wie is nu de homo? Vast die valse nicht… kan me niet voorstellen dat die gebrokenarm gozer homo is of wel?

 2. Luna schreef:

  Ze kiest voor die gebroken arm inderdaad… Banks.. die is dus hetero… en die Sharif, die is ook hetero… (ongelooflijk!!)…

 3. Patty schreef:

  Whoohoo! Toch even kijken straks.

 4. bronja schreef:

  en jij verteld ons dat nu al? jemig zeg, luna! Nee toch!

  (ik heb net gekeken. je hebt gelijk, ofcourse. ik ben geschokt!)

 5. Jan F. (de) schreef:

  Op dinsdag 4 januari werd Jackie voorgesteld aan veertien mannen. Allemaal beweerden zij heteroseksueel te zijn, maar zijn ze dat ook? Iedere week moest de kandidate één man wegsturen. De hamvraag luidde: is hij heteroseksueel of homoseksueel? Omdat de heteroseksuele kandidate uiteindelijk overbleef met een heteroseksuele man, ontvingen beiden in de aflevering van gisteren een half miljoen dollar.

  Er keken gisteren 811.000 kijkers naar de finale van Herken de Homo. Herken de Homo, in Amerika Playing it Straight, werd in de V.S. al vroegtijdig stopgezet na drie uitgezonden afleveringen wegens te lage kijkcijfers. Zo keken er ‘slechts’ 5.3 miljoen mensen naar het programma. Playing it Straight werd uitgezonden op FOX.

 6. tulp schreef:

  Heb het 1 keer gezien…te fout inderdaad…maar ik vond dat ze allemaal wel homo konden zijn! :)

 7. Maurice schreef:

  Luna, schatje. Natuurlijk won een hetro. Het zijn amerikanen! Wake up and smell the roses snookems

 8. Nadine schreef:

  Nog een keer, nog een keer!
  Maar dan moet de homo winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *