web analytics

49

LUNA EN EEN VERPESTE IDOLS-ERVARING

‘Idols’: echt een programma waar ik voor thuis blijf. Waar ik voor ga zitten. Lekker kijken naar de audities, de workshops en de finalisten. Lekker een beetje zelf voor jury spelen, thuis op de bank. Maar mijn volledige Idols-ervaring wordt dit jaar verpest door die Chantal Janzen. Afgezien van haar hele hi-hi-hi-houding stelt ze buitengewoon domme vragen en geeft ze buitengewoon domme reacties. Nu valt domheid over het algemeen prima te pruimen. Ik zeg; lekker diep uitgesneden shirtje, push-up beha en iedereen vergeeft het je dat je IQ niet verder reikt dan 79. Maak ik zelf ook regelmatig gebruik van. Als ik word verwacht op een feestje met onbekenden waar ik mezelf na een aantal uur lallend terug zal vinden, dan weet ik van tevoren dat ik een lekker jurkje aan moet doen. Na afloop word ik herinnerd als het-wijf-met-die-tieten, in plaats van het-wijf-met-die-domme-antwoorden. Werkt perfect. Wat ik dus niet snap is dat die stylist van Chantal Janzen deze oer-wijsheid niet kent. Want, hoe ze het voor elkaar krijgt, krijgt ze het voor elkaar, maar ze ziet er elke week weer slechter uit dan die ervoor. Zo verscheen Chantal een aantal weken terug met een korte broek. Een korte broek! En gisteren droeg ze een plooirok. Een plooirok! Wat mij tot de conclusie brengt dat de stylist van Chantal Janzen geen stylist is, maar een styliste. Chantal heeft geen lekkere homo met een zwart lijntje om z’n ogen naast zich, maar een vrouw. En niets zo onbetrouwbaar als een vrouwelijke styliste. Een homo zegt gewoon: “Meid, zo’n plooirok moet je niet doen hoor, met die heupen van jou.” Terwijl een styliste, diep van binnen jaloers op de presentatie-baan van Chantal, zal zeggen; “Leuk, spannend, moet je doen, zo’n plooirok, lekker gek.” Ik werd zaterdag compleet afgeleid van de finalisten en hun performance, het enige waar ik nog naar kon staren was Chantal in haar onflatteuze plooirok. Dus; kan die Chantal Janzen alsjeblieft weggestemd worden? Dan kan ik me weer concentreren op het programma. SMS volgende week zaterdag ‘CHANTAL EXIT’ naar 5656’.

Dit vind je misschien ook leuk...

49 reacties

 1. Janssen schreef:

  Ook ik kijk naar Idols en eerlijk gezegd vind ik Chantal Janzen een verademing na gilkip Tooske.
  Je hoeft niet afgeleid te zijn door de kleding van Chantal tijdens de performance van de finalisten want dan is ze niet in beeld,das dus onzin…….
  Bij de vorige Idols was meen ik Xandra Brood de styliste,tja,die ziet er zelf altijd smakeloos uit…..
  Eigenlijk is voor mij de enige stoorzender mevrouw Kaagman,over exit gesproken,weg met die robot.

 2. Suffie schreef:

  Chantal is zo’n meisje dat je na een wilde avond oppikt, naar bed brengt, een kusje op het voorhoofd geeft en vervolgens lekker instopt, om vervolgens op de bank te gaan liggen overdenken wat er eigenlijk mis is gegaan…

 3. Stella schreef:

  Je hebt helemaal gelijk!! Ik zat me afgelopen zaterdag af te vragen wanneer ze Chantal in een tirolerjurkje gaan heisen…om maar in het thema plooitjes te blijven…maar aan het einde van de uitzending had ik voor mezelf besloten dat het eigenlijk niet NOG truttiger kon…

 4. Rick de Kikker schreef:

  Nou Suffie, dat weet ik zo net niet.

 5. Chantal schreef:

  Ze was natuurlijk gekleed volgens het thema van de avond: sixties, vandaar de plooirok. Maar het had inderdaad wel wat leuker gemogen. Ik vind haar gewoon een ongelovelijke muts, kweenie waarom. Ze is de naam Chantal niet waardig vind ik!

 6. Janssen schreef:

  Wat een onzin,een naam krijg je maar hoor!!!
  Bovendien word haar hier onrecht aangedaan door een ‘fout’ rokje en misschien een blonde opmerking,de dame zingt en danst wel de sterren van de hemel!!

 7. Zezunja schreef:

  Maar daarom kijkt een mens toch Idols? Om zich een potje te ergeren?

 8. Glenda schreef:

  zaterdag is toch stapavond? oeh, America’s next top model is er ook weer op… maandagavond.. maar op zaterdag rond een uur of 7 is de herhaling.. ook heel fijn.

 9. Suffie schreef:

  @Rick: niemand heeft mij horen zeggen dat ik me er aan conformeer natuurlijk…

 10. Tulp schreef:

  Fjiew…ik ben niet de enige die schietneigingen krijgt bij het zien van het poppengezichtje van Chantal in een plooirok met haar geweldige geimproviseerde uitspraken af en toe…

 11. Charles schreef:

  Ik vind haar wel leuk….

 12. Liesje schreef:

  @janssen: dat chantal zo leuk kan zingen en dansen betekent natuurlijk niet dat ze meteen geschikt is voor het presentatievak en daar gaat het volgens mij ook precies fout: hup terug naar je musical, sjutal!

 13. Janssen schreef:

  Liesje…..al doende leert men!!
  De beste stuurlui staan aan wal….

 14. bogobogo.nl schreef:

  Presenteren lijkt me een stuk moeilijker dan acteren. Een rol spelen is moeilijker dan oprechte meningen uiten. Daarbij is het musical niveau in Ned. erg laag. Wel eens in Eng of USA een musical gezien. Dat is pas spectakel.

 15. noortje schreef:

  heupen? heupen? waaaaar?????

 16. Janssen schreef:

  Presenteren is een vak waar je in moet groeien,geef dat meisje een kans enne….erg laag niveau….aan de andere kant is het gras altijd groener,ik vind dat we op musicalgebied niet onder doen voor Engeland of de USA.

 17. Jan schreef:

  ja de enige sex aan zo,n plooirok is dat ie kruisloos is, maar meer kansloos dan kruisloos. Linda de Mol meets Sissy, ja daar komt geen goeds van.

 18. Danielle schreef:

  ik(als stylistE)heb mij ook zitten ergeren aan hoe zij zich de laatste tijd laat kleden, denk dat ik maar ga solliciteren…

 19. corine schreef:

  Ik ben na de voorrondes afgehaakt, en kan nu alleen maar hard lachen om je stukje en de comments! Misschien volgende week toch even langszappen, zodat ik mee kan praten over de volgende foute outfit. :-)

 20. patrizia schreef:

  Luna,
  Je hebt helemaal mijn smaak!
  Mooi gesproken!

 21. Verbal Jam schreef:

  Gelukkig heb je bij Zembla nooit last van dat soort ergernissen. Dat is dan wel weer een voordeel…

 22. Wendy schreef:

  Whaha… tis net of ik mezelf hoor praten nu. Ik zei dit ook al tijdens de laatste idols aflevering. Ik ben benieuwd wat ze zaterdag aan heeft?!

 23. Spa schreef:

  T valt me wel op dat voornamelijk vrouwen het met je eens zijn Luna, hangt er toch niet een beetje jaloezie in de lucht??

 24. Ellen schreef:

  hahaha…wat een giller. Chantal EXIT……als ik eraan denk doe ik gegarandeerd met je mee. Alleen al om te kijken wat daar de reakties op zijn. :-)

 25. Liesje schreef:

  @Janssen: al doende leert men? dat zeg je vast niet over de chirurg die je moeder moet opereren…

 26. Janssen schreef:

  Nee Liesje,de chirurg heeft zijn best gedaan bij mijn moeder maar het mocht niet baten….kan jij niet weten hoor,maar ik vind het een errug blonde opmerking.

 27. Janssen schreef:

  Realiseer me net dat Liesje het misschien niet snapt,ik bedoel dus eigenlijk dat je in je antwoorden op logs niet te persoonlijk moet worden,het zou mensen kunnen kwetsen zie je….

 28. Bas, man! schreef:

  Mensen, mensen. Rustig nou. Het is toch volkomen duidelijk? Chantal heeft toch helemaal geen plooirok nodig om truttig te zijn? Ze is zó verschrikkelijk lievig dat ik ‘r het liefst helemaal in elkaar zou rossen. Ergerlijk, gewoon! Ik doe dus mee: CHANTAL EXIT!

 29. Janssen schreef:

  Bah,de een krijgt schietneigingen,de ander wil haar in elkaar rossen……ik krijg er braakneigingen van:(…..van jullie dan!!

 30. Nijnster schreef:

  Wordt ze bij onze oosterburen ook al niet uitgekotst??
  Tsja valt soms ook niet mee om BN-er te zijn.

 31. EvilGirl schreef:

  @ Nijnster: Nee, das Tooske!

  Ik vind Chantal Janzen ook niet zo erg leuk…

 32. seriouzz schreef:

  zolang er nog mensen zijn die zich eraan storen dient het een doelgroep

 33. peet schreef:

  ja dat! en ik begrijp goed waardoor martijn krabbé met de week goddelijker wordt!

 34. Meme schreef:

  Janssen = Janzen?

 35. Janssen schreef:

  Voor de hand liggend ‘grapje’ Meme:):)

 36. Marg schreef:

  Whahaha, wat een briljant stukje! Ik ben het helemaal met je eens! Die domme vragen alleen al: “Vorige week zat je op de stoel hè? Wat ging er door je heen?” Ja, duh, wat denk je?? :). Het lijkt me een leuk idee om zo veel mogelijk mensen bij elkaar te krijgen die ‘chantal exit’ sms’en. Owja, en mocht er een ‘idols 4’ komen, dan vind ik dat je ook zeker een tegenstem moet kunnen geven aan een kandidaat waaraan je je ergert (Serge bijvoorbeeld… *ril*).

 37. Dr.D schreef:

  Waar gaat dìt over ???

 38. CiNNeR schreef:

  Net de herhaling gezien en kan je alleen maar groot gelijk geven. Beetje trieste exit ook trouwens ..

 39. SillyCrazyMe schreef:

  Wat voor intelligente vragen zou ze dan moeten stellen aan kandidaten die gemiddeld het IQ van een pinda hebben?

 40. Floor schreef:

  Een ontzettend lelijke rok was het! Maar de styling van de rest van de idols mensen was ook tien keer niks. Die mike de boer moet zijn roeping ergens anders gaan zoeken denk ik

 41. Femke schreef:

  Nou had ik toch zo gehoopt op een nietsontziend vervolg op dit stukje! Na afgelopen zaterdag weten we dat het nog tranentrekkend beroerder kan met Chantal (Was dat nou echt een legging op Capri-formaat? Jugh!)

 42. Jetje © schreef:

  Ik vond de rok erg leuk, en erg apart. Zou het zelf nooit aan doen, maar ik vind dat Chantal het wel kan hebben.
  Overigens paste het goed bij het thema van vorige week.. dat was namelijk de jaren 50, dus wat dat betreft was ze helemaal “in”.
  Ik heb trouwens ook gehoord dat korte – kniebroeken – bij vrouwen ook weer helemaal “in” zijn.
  Gelukkig ben ik zelf niet “in”, maar ach als het “in” is dan mag het wel !

 43. champagnecolumns schreef:

  Ik ben vóór wegstemmen!

 44. Janssen schreef:

  Nee Femke,dat was een capribroek en het stond haar goed:)
  Ik vind haar leuk en verfrissend,dat meisje is zichzelf en dat zijn er maar weinig in dat wereldje.

 45. brtk schreef:

  luna heeft weer eens helemaal gelijk : Chantal moet gewoon zonder kleren op tv !

 46. Janssen schreef:

  Ja…….en dan zeuren over al of niet vermeende vetrolletjes en hangtieten,vrouwen hebben nu eenmaal altijd kritiek op elkaar of menen dat te moeten hebben….

 47. suuzzzz schreef:

  Moet je chantal eens proberen zonder beeld! Handen voor je ogen en luisteren maar, dat maakt het, het is bijna niet te geloven, nóg erger!

 48. RP schreef:

  Mensen toch, snappen jullie nu niet dat Chantal de enige, en ik herhaal, de ENIGE reden is om Idols te kijken (zeg ik 2 weken na de laatste reactie nog maar even).

 49. FamousRose schreef:

  Ik ben nóg later en ik moet zeggen, ik heb tranen-over-de-wangen-rollend zitten lachen om dit stukje van Luna. Ik kan me er erg goed in vinden, niet zo zeer de plooirok maar Chantal in het algemeen! En de reacties; nog mooier, Janssen, neem een valium dat helpt! En Suuzzzz, ik kan het niet meer met iemand eens zijn dan nu, je hebt 1000% gelijk! Een beetje Silvie Meis syndroom! Brrrrr!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *