web analytics

26

LUNA EN DE SPAST

Zo’n Kamasutra-beurs als afgelopen weekend in Utrecht wordt bezocht door mensen van allerlei allooi. Iedereen heeft behoefte aan seks, dus ook onze spastische medemens. En zo’n spast bevond zich, in zijn rolstoel, voor onze FOXY-stand terwijl 1 van onze FOXY-promotiemeisjes druk bezig was met het bevoelen van hem en zijn rolstoel. Even navragen leerde mij dat de spast zijn mobiele telefoon kwijt was. Meteen werd de verpleegster in mij wakker. Zijn telefoon kwijt! En nog spastisch ook! Ik zou hem helpen! “Waar ben je hem verloren?”, vroeg ik terwijl ik hurkte. “Bij… het… hoofd… po… di… um…”, zei hij. “Wat is je nummer, dan bel ik je even en dan loop ik een rondje”, zei ik. De spast gaf zijn nummer, ik belde hem een aantal keer en liep een paar rondjes rond het podium, maar vond geen telefoon. Zielig! Ik vond de spast heel zielig! “Kun je nog wel thuiskomen?”, vroeg ik. Dat ging lukken. Hij had een busje besteld en dat busje kwam zo. “Ik breng je wel even”, zei ik. En zo duwde ik hem en zijn rolstoel richting uitgang. “Welterusten”, zwaaide ik hem uit. En met een ongecontroleerde armbeweging zwaaide hij terug. Meer dan 3 uur later lag ik uitgeteld op mijn hotelbed met de dreun en de hectiek van de Kamasutra-beurs nog in mijn hoofd. ‘Pieppiep pieppiep’, deed mijn mobieltje. ‘luna, ik heb hem’, zei het sms-je. Ha! De spast had zijn mobiele telefoon gevonden! ‘gelukkig maar… welterusten’, sms’te ik terug binnen 10 seconden. Meer dan 10 minuten later, met van die spastische vingers is het vast moeilijk sms-en, kreeg ik de volgende sms; ‘mijn email is ‘hartstikkespast@hotmail.com’ en ik ben nu online’. En toen pas begreep ik het. Die spast was zijn mobieltje helemaal niet kwijt geweest! Die gebruikte dat gewoon als truc om aan telefoonnummers van meisjes te komen! Telefoonnummers van meisjes die in de seksindustrie werken! Hoe slim! Hoe briljant! Hoe gehaaid! Het zou me niets verbazen als hij eigenlijk gewoon kan lopen.

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Laurens L. schreef:

  Niet aan iedereen je nummer geven, Luna!

 2. Luna schreef:

  Geven? Geven? Ik dacht de spastische medemens te helpen!

 3. AnnevO schreef:

  t is en blijft een vent he…

 4. Daantje™ schreef:

  Dat bewijst maar weer eens, gehandicapt maar beslist niet achterlijk. Enne, lekker gechat? :-)

 5. sjiekestoel schreef:

  pffff hij heeft in ieder geval je nummer

 6. Linda schreef:

  Hihihi… Geweldig!

 7. Kaat schreef:

  In het land der blinden is eenoog koning?

 8. Lars schreef:

  Iemand nog adresjes voor tweedehands rolstoelen?

 9. gastert schreef:

  brilliant!!! wat uitgekookt!!! ik was trouwens zo vrij om ff een meeltje naar hartstikkespast@hotmail.com te sturen zodat ie weet dat jij hier te vinden bent. nou doeeeeei!

 10. Luna schreef:

  Nou, gastert, gelukkig ben ik zelf niet zo uitgekookt om ook daadwerkelijk zijn echte e-mail-adres in mijn tekst te vermelden!

 11. Jannie schreef:

  hahaha….
  die gastert toch, ik zou hem ff een meeltje sturen op hartstikkeslim@hotmail.com! ;o)

 12. totall crazy schreef:

  maar….. hij heeft wel smaak! ;-)

 13. Paul schreef:

  Ik heb een dwarslaesie, kom ik nu ook in aanmerking?

 14. Wolvin schreef:

  hihihi ik geef paardrijles aan geestelijk en gehandicapten. En flirten dat die kerels kunnen!

  gek.., ik hoor ineens de stem van mijn moeder: “op elk potje past een dekseltje…”

 15. Marvel schreef:

  @Wolvin: geestelijk èn gehandicapt, dat is pas een dodelijke combinatie! :-)
  En dat geestelijken kunnen flirten, ja dat wisten we eigenlijk al, toch? :-)

 16. Jonathan schreef:

  Dan ga je toch nadenken bij al die mensen die bij concerten makkelijk vooraan zitten door hun rolstoel…

 17. Vedat schreef:

  Was hij in ieder geval niet geestelijk gehandicapt.

 18. Sillycrazyme schreef:

  Ach, misschien vond ie je wel gewoon echt lief :-)Is wel goed voor de pluriformiteit in je vriendenkring, een echte spast, die heb ik niet eens! :-D

 19. Angie schreef:

  Ik zag je nog staan op de beurs trouwens, Luna. Goed pakje had je aan :)

 20. Luna schreef:

  En dat pakje had ik helemaal zelf gemaakt, samen met m’n moeder!

 21. Angie schreef:

  Wow, knap hoor!

 22. Wolvin schreef:

  Daar waar je mee omgaat word je mee besmet. Ik bedoelde natuurlijk geestelijk en LICHAMELIJK gehandicapten….. Shit. Ik geloof dat ik verklap welke handicap ik heb…

 23. clintoen schreef:

  Dat bewijst maar weer eens, gehandicapt maar beslist niet achterlijk.

 24. wilko schreef:

  Haha, geniaal! Allemaal aan de rolstoel. De waarheid is altijd bizarder dan je zelf bedenkt.

 25. snikkelspast schreef:

  mooi om te zien dat ik niet de enige ben die dit soort onzin bedenkt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *