web analytics

35

LUNA EN DE LONDENSE LAD

Als je al een jaar of meer geen seks hebt dan verander je in een hysterisch, stressig zeikwijf dat ‘hoognodig eens geneukt moet worden’. Ik riep het ook altijd over andere vrouwen, maar had het dan voornamelijk over mezelf. Die boodschap kwam op de een of andere manier niet over en dan vind ik eigenlijk dat je legitiem elke postbode mag pakken die aan de deur komt en elke pizza-Marokkaan van z’n scooter mag trekken als je daar behoefte aan hebt. Dan mag je naakt de straat op gaan en heel hard roepen ‘Pak me dan als je kan!’ en dan gewoon heel zachtjes huppelen zodat je borsten gezellig en hypnotiserend op en neer deinen. Dat mag allemaal. Je hebt er goddomme recht op! Maar dat deed ik allemaal niet. Vond ik niet zo netjes. Dit weblog en met name dan mijn foto bovenaan dit weblog heeft mij daar altijd van weerhouden. En omdat ik van hem hield, dat vooral natuurlijk. Maar vreemdgaan terwijl je met je hoofd en naam en toenaam op het internet staat leek mij nooit een goed idee van een feestje. Dus. Toen ik 2 jaar geleden met vriendin S. naar Londen ging zag ik mijn kans. Hier zou niemand mij kennen of herkennen. What happens in Londen stays in Londen. En tijdens een avondje stappen in een Londense nachtclub was ik een vrouw met een missie! Na wat droogneuken op de dansvloer fluisterde ik de eerste de beste sexy Londense Lad in z’n oor dat ik seks wilde en dat het de hoogste tijd werd om samen een hotelletje op te zoeken. De Londense Lad stond al bij de jassen voordat ik ‘NOW’ kon zeggen. En nog geen kwartier later waggelden we samen van hotel naar hotel met de vraag of we misschien ook een kamer voor 1 nacht konden krijgen. Als waren wij Jozef en Maria themselves werden we bij ieder hotel weggestuurd met de mededeling dat ze vol zaten en pas bij hotel nummer 5 mochten we voor 200 pond naar binnen om een nummertje te maken. Maar als het aan mij had gelegen dan had ik op dat moment wel 1000 pond willen betalen. Want. Dit. Werd. Mijn. Nacht. Iedere man ter wereld zou wensen dat hij die nacht met zo’n geil wijf in bed lag als ik, want ik was er helemaal klaar voor om 6 jaar frustratie eruit te neuken. And again. And again. And again. Als een tijger benaderde ik m’n prooi. Laat me voelen wat ik al die jaren heb gemist! Laat maar lekker doorkomen! Even later staarde ik naar een slap en zielig hoopje piemel. De Londense Lad kreeg ‘m niet omhoog. Had ik weer.

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Irene schreef:

  Hihihi, wat een afknappert! Maar daar kun jij toch wel wat mee?

 2. Coco schreef:

  Haha super stukje weer! Wat een (anti-)climax

 3. Luna schreef:

  @Irene: Met een slappe piemel? Eh, nou, normaal gesproken wel… maar deze Londense Lad was denk ik lichtelijk dronken en zenuwachtig en hij kreeg ‘m echt niet omhoog, wat ik ook probeerde… Hij lag erbij als een lappenpop, echt, te ERG!

 4. Maurice schreef:

  To much ale????

 5. dre schreef:

  dus dat werd wappen

 6. smiley schreef:

  En dan niet snel op zoek gegaan naar een andere Londense Lad? Je had nou toch al een hotelkamer…
  Btw, fan van friends?

 7. Marinatwiet schreef:

  Ow, dat dat net op zo’n moment gebeurt ….Ik hoop dat je er nu om kunt lachen ;-)

 8. Swan schreef:

  Pure tragiek! Hihihihi.

 9. Frank schreef:

  Moet ex P. dit nou via je site lezen?
  Dit voelt namelijk nogal als natrappen…

 10. Joost (nee, die andere) schreef:

  @Frank: Ex-P moet denk ik helemaal zelf weten of hij Luna’s log nog leest of niet. En als-ie het wel leest dan kan-ie misschien best wel eens iets tegenkomen dat-ie liever niet had gelezen. Maar da’s dan z’n eigen keus.

  @Luna: wat een coming out… Ik zou zeggen: dappere sexy vrouwen met zelfspot altijd +1.

 11. Martijn Rosdorff schreef:

  Historisch materiaal, over 300 jaar wordt dit nog behandeld in collegezalen tijdens de leergang 21e eeuwse literaire digitale autobiografie.
  @frank ga weg

 12. Martijn Rosdorff schreef:

  Maar wat ik zeggen wilde: je had naar Parijs moeten gaan!

 13. Niki schreef:

  het is hilarisch tragisch en volkomen kut.

 14. Kat en Hond schreef:

  Tragisch kut zeg. Maar wel een goed verhaal achteraf. Daar kun je je mee op een feestje vertonen.

 15. Jacobdus schreef:

  Die Lad zal spijt gehad hebben.
  Zeker geen slap verhaal ;-)

 16. Punter schreef:

  “London is the place for me”?

 17. Patchwork schreef:

  Hij was vast nog maagd. Verdomd veel Engelsen, ook echte hunks, zijn er niet zo snel bij, heb ik gemerkt. Kostschoolimpact denk ik. Nee, Parijs was inderdaad een betere keus geweest! Arme jij!

 18. Brooklyn schreef:

  Als je maar niet weer dacht dat het aan jou lag…………..

 19. Sandra schreef:

  Een hilarisch stukje, maar toch ook weer “kut”!!!!

 20. Kaat schreef:

  Precies; je had naar Parijs moeten gaan. Of Rome! Of Tiel? ;)

 21. Luna schreef:

  @Kaat, Martijn & Patchwork: Het werd uiteindelijk de parkeerplaats bij de Amsterdam Arena! Haha!

 22. Irene schreef:

  Haha dat wilde ik net posten, wanneer dan wél die ontlading na 6 jaar was ;)

 23. Weinig sex schreef:

  Goede column, goed onderwerp. Ik heb een lief met een laag libido. Ik ga vreemd zonder schuldgevoel. Ik vertel t hem ook als ik sexs heb met een ander. Moet ie maar zijn best doen.

  Ik snap dat zijn libido minder is als het mijne maar of hij doet het minimaal een keer per maand met me of ik ga vreemd. Zijn keus

  Verder is t een geweldige vent en als we het doen is ie geweldig lekker.

 24. Patchwork schreef:

  Parkeerplaats! :D Daarna blauwe plekken en een nekhernia zeker???

 25. Martijn Rosdorff schreef:

  De fokking parkeerplaats bij de fokking ArenA?!! Mijn God ik realiseer me nu hoe desperate je geweest moet zijn! (-:
  Verder: you go girl!

 26. Maurice schreef:

  “@Kaat, Martijn & Patchwork: Het werd uiteindelijk de parkeerplaats bij de Amsterdam Arena! Haha!”

  OMG!!!!!!!!!!

 27. Irene schreef:

  Wow, gezien de reacties die je krijgt op deze laatste blogs lijkt het wel alsof de helft van de vrouwen opgezadeld zit met een man met laag libido! En ik altijd maar denken dat ik de enige was.
  Sterk ondergewaardeerd probleem volgens mij. Tijd om het uit de taboe sfeer te halen. Dit zo openbaar maken op je blog is de eerste stap, respect!

 28. CiNNeR schreef:

  Het zullen vooral de zenuwen geweest zijn. Willige, geile vrouwen worden door mannen voornamelijk in theorie geadoreerd. In de praktijk blijven er altijd maar weinig overeind.

  BTW, je ziet wel aan de hoeveelheid reacties dat sex sells ;)

 29. CiNNeR schreef:

  @Frank: vorige logje zeker niet gelezen?

 30. mentha schreef:

  Hahaha! Typisch gevalletje ‘lullig’ :P

 31. Marianne schreef:

  Luna, ik reageer bijna nooit, maar nu moest ik wel. Wat goed van je dat je het allemaal van je af kunt schrijven, EINDELIJK, ik had al heel lang het gevoel dat er vast iets heel anders speelde destijds.

  @Frank en Arjen (uit vorige blog), wat een losers zijn jullie zeg! Tis zo zielig voor P….

 32. janine schreef:

  @marianne Zijn vast vriendjes van P!!!

 33. Frank schreef:

  @ Janine & Marianne:
  Nee, ik heb alle begrip (na jaren van deze site volgen)voor de gevoelens van Luna. Ik keur de actie in deze post ook helemaal niet af. En ook ik vind dat Luna zelf moet bepalen wat ze hier plaatst.

  Mijn enige remark was dat ik het zelf wel netjes vind als hij dit eerst weet en niet via “de media” hoeft te lezen.

  En nee, ik ken P niet en kies dus ook in het geheel geen kant.

  Los daarvan, Marianne: om op basis van een mild geformuleerde reactie iemand een loser te noemen…jammer. In de regel zijn de comments hier sterker dan op geenstijl…

 34. Luna schreef:

  @Frank: Tuurlijk wist P. waarom ik weg ging… En natuurlijk heb ik hem ook ‘alles’ verteld… Uiteraard niet in zoveel kleuren en geuren als bovenstaand stukje over de English Lad… Maar daarvoor ben ik blogger ;-)

 35. In an efficient purse this letter may be in of the slightly dented glimpse Discount Gucci Bags. Sometimes the shades could perhaps be accurate in spite of this the tag might possibly be unclear Buy Gucci Shoes. so it truly is recommended to go onto leather-based handbag discussion board web-sites or maybe even delve into yummy dig Where To Buy Gucci Bag. a lot of duplicates have distinct shades of lilac potentially too lighting or extremely dark Gucci Outlet Store.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *