web analytics

8

LUNA AT MISSCHIEN IETS TEVEEL SPACE-BROWNIE

Vorig jaar was de space-brownie die ik tijdens het feestweekend in Weesp at zeer goed gevallen en bevallen. Dus toen dr. G. meldde dat hij voor het afgelopen feestweekend in Weesp zelfs 2 space-brownies had gebakken kon iedereen zijn geluk niet op. “Hoeveel heb je er dit keer in gedaan?”, vroeg ik. “Zo’n 8 gram per brownie”, zei hij, “want die van vorig jaar, die was iets te licht.” “Oh, lekker”, zei ik. “Ja, en hij heeft ook nog de THC-boter die hij over had van vorig jaar in de toplaag met chocolade verwerkt”, zei vriendin I. triomfantelijk. “Oh”, zei ik enthousiast, “laat maar lekker doorkomen!” En dat deed dr. G. dan ook. Rond een uur of 22.00 verdeelde hij 1 van de space-brownies in 8 gelijke stukken en ik kreeg een eerlijk deel in m’n handen gedrukt. “Is dit niet teveel?”, vroeg ik, maar toen ik in het donker om me heen keek zag ik dat al mijn vriendjes hun stukken al naar binnen hadden gewerkt. Ik besloot toch het zekere voor het onzekere te nemen en eerst de helft te eten. En toen ik na een half uurtje nog niks dacht te voelen, nam ik de andere helft. En nog geen 5 minuten later werd het leuk!! Joh! Lachen! Wij zaten buiten in de tuin en keken met z’n 8-en naar een groot wit laken met daarop ‘War of the Worlds’ geprojecteerd. Die film bleek op intellectueel niveau iets te moeilijk voor ons, maar humor had-ie wel! En die Tom Cruise! Lachen! Lachen! Wij lachten de hele film aan 1 stuk. En toen de film afgelopen was werd er een nieuwe film in de dvd-speler gedaan. Gezellig! En vast nog meer lachen! Ik voelde m’n lichaam volledig wegzinken in de schommelstoel en toen ik om me heen keek leek de hele tuin weggezogen te worden in het beamer-scherm. Nee, dat was even helemaal niet lekker. Oh nee, oh nee, zitten in die schommelstoel, dat hielp al helemaal niet mee aan een stabiele toestand. Oh nee, niet die film. Niet ‘Bladerunner’. Oh, 2019. Dat is wel grappig. Lachen. Dat hebben die makers toch volledig fout gehad met die voorspellingen over replicants. Of toch niet? Ik keek om me heen en iedereen zat er nog. Of toch niet? Of toch wel? Nu niet. Nu wel. Nu niet. Nu weer wel. Oh, jesus, wat moeilijk allemaal. “Ik ga even binnen in de trailer liggen hoor”, zei ik. En stond op en liep de tuin uit.

Hierna: LUNA FLIPT ‘M VOLLEDIG DE PAN UIT

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Paul schreef:

  Pas maar op, straks spring je nog van het Hilton …

 2. Jenneke Koorn schreef:

  Aw, flippen op spacebrownies… Gelukkig kun je geen overdosis krijgen van THC. Maar irritant is het wel, dat paranoide gedoe. En dan ook nog een cliffhanger, hoe durf je! ;)

 3. Marloes schreef:

  Hoe liep het af? Jammer altijd als de twijfel toeslaat en de paniek komt…dat juist dat ervoor zorgt dat je trip onaangenaam wordt. Je moet je er niet tegen gaan verzetten, maar ja dat is heel makkelijk gezegd en eigenlijk niet te doen.

  Gaat het weer een beetje Luna?

 4. Eva schreef:

  Ohw je, hopelijk liep het een beetje goed af met jou…zo’n debakel is één van de redenen waarom ik absoluut niet meer aan drugs doe…ik haat dat. Controleverlies is NIET leuk. Bah, angstig enzo.

  Ik hoop dat het herstel niet te lang duurt/duurde…

 5. Maurice schreef:

  Tja…Het lijf wordt ouder en je geeft er niet aan toe. Dan snak je naar de tienerjaren.

  Ik moest er om lachen omdat ik dat station al ben gepasseerd…Nog 5 jaar Luun, dan krijgen we verhalen zonder THC en met Ploesiepoesie, natuurlijke vibrators en weet ik veel wat je dan gaat schrijven.

  Ik hou je bij, jij bent mijn favorietje.

 6. Maurice schreef:

  Ik wilde het niet geven, maar doe het toch. Hier een leuke hasj kook site : http://www.bakkenmetbaard.nl/

 7. Brooklyn schreef:

  Vreselijk, zo’n beren-op-je-pad gevoel.

 8. filosofietje schreef:

  Ik ben ooit eens hondsberoerd geraakt van jawel… een joint. Ik denk dat ik niet eens in de buurt kwam van het effect van jouw space brownie, maar ik vond het belabberd genoeg. sterkte dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *