web analytics

13

LIJFLOGGEN

Nico Dijkshoorn heeft een nieuw begrip in internetland geïntroduceerd; lijfloggen. Even voor de niet-nerds; een weblog is een site waar iemand ‘leuke’ links plaats met een ‘leuk’ tekstje. Een lifelog is een site waar iemand ‘leuke’ gebeurtenissen uit zijn of haar leven vermeld. Een lijflog is volgens meneer Dijkshoorn een site waar vrouwen ‘leuke’ gebeurtenissen beschrijven, zittend voor hun webcam in een BH en met hun borsten in de hand. Een lifelog met tieten dus. Zoiets dan. Nu heeft hij helemaal gelijk. Er zijn veel, erg veel sites waar vrouwen constant met hun borsten lopen te flashen. Dit alles gelardeerd met teksten die ik ook wekelijks van m’n moeder hoor; “Lekker weer, weinig gedaan, beetje gefietst, beetje tv gekeken.” Totaal oninteressante zeikverhaaltjes dus. Toch heeft het internet veel grappige en goede vrouwelijke lifelogs. En hoewel ik over het algemeen over een flinke dosis kutnijd beschik en het liefst dus het bestaan van leuke, interessante vrouwen negeer, zal ik dat voor 1 keertje niet doen. Een van mijn persoonlijke favoriete lifelogs is Exploring Els (www.whiskas.net). Ik ben stiekem een beetje verliefd op Els. Ze is grappig en intelligent en weet de dingen die haar bezighouden erg leuk te verwoorden. Ik bezoek dagelijks haar site. Ook Puck (www.puckspodium.com) bezoek ik dagelijks. Puck heeft misschien ‘problemen’ volgens haar therapeuten, maar zij omschrijft haar avonturen in de ‘geestelijke gezondheidszorg’ met veel cynisme en humor. Puck is helemaal niet raar, Puck is hartstikke leuk. Er zijn er natuurlijk meer (www.merelroze.com, www.mar10e.com, www.snotverjeppie.com, etc, etc.). Al deze dames laten helaas hun borsten niet zien, maar misschien willen zij net als ik voor 1 keertje een uitzondering maken. (zie foto).
www.webwereld.nl (voor de column van Nico Dijkshoorn)

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Puck schreef:

  Had ik een web- of digicam gehad dan was ik natuurlijk zonder meer op dit vriendelijk verzoek in gegaan. Maar helaas.. het mag niet zo zijn.. ;-)

 2. Rob schreef:

  Ik neem mijn camera wel mee morgen, puck.

 3. Aliëtte schreef:

  Moeten de heren dan niet als tegenprestatie in een string op de foto?

 4. Dr.D schreef:

  Ik wil billen!!
  BTW Dr.D durft dat!

 5. Els schreef:

  Nico Dijkshoorn in een string?

 6. zandstrand schreef:

  Ik wil geen billen, borsten of wat dan ook, ik wil alleen wat inhoud! (en natuurlijk billen en borsten)

 7. franz schreef:

  Others suck LUNA rules!!

 8. eric suiker schreef:

  Luna,aaim in laf.

 9. Theo schreef:

  Het klinkt mooier dan het is. Is het niet gewoon interhijgen? of lijfloeren? Ik heb wel eens de site bezocht van een exhibitionistisch ingestelde dame, maar dat gaat toch snel vervelen. Soul and Body is interessanter dan Body and Soul….

 10. Hofner schreef:

  Moet je perse een vrouw zijn om veel hits te halen met een weblog? Ik denk het: een band doet het in ieder geval jou niet na…Wij hebben tenminste een zogeheten ‘logboek’ op de site (www.tiznix.nl) maar zoveel bezoekers als jij in een maand krijgt hebben wij in totaal. En aan de muziek ligt het niet. Zou het de naam zijn?

 11. Luna schreef:

  Ik mag toch niet hopen dat het aan mijn vrouwzijn ligt dat ik veel bezoekers trek… ik dacht zelf dat ik redelijk leuke stukjes schreef…

 12. Hofner schreef:

  Je hebt gelijk. Misschien is ons logboek gewoon niet leuk genoeg? In ieder geval, de muziek wel. Dus als je nog belangstelling hebt in een band zonder opsmuk…

 13. Hofner schreef:

  Eh, je hebt wel gelijk hoor, maar waarom dan toch die oproep om eens met de borsten in beeld te komen? Of moet ik dat meer zien als een soort uitdaging?
  Groeten,

  Hofner