web analytics

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. jessica schreef:

  Nu heb je me echt heel erg enhouisiast gemaakt, om er zelf ook aan te beginnen.Als ik dan heeel hard mijn best doe, en er iets moois van maak, kunnen we misschien zelfs ruilen?Ik weet alleen nog niet of ik echt zo crea bea ben?

 2. Luna schreef:

  Dit is geen ATC hoor! Dit is een pagina uit mijn ‘art journal’… Dus een geknipte en geplakte pagina in een soort dagboek van A5-formaat… (de spread zelf is dus A4, een stuk groter dan een ATC)… er staan meer journal-pagina’s online; zie de link ‘art journal’ in de tweede kolom! maar ATC’s ruilen; leuk!!!

 3. Letje schreef:

  Wow!! die is mooi, die zal dochterlief geweldig vinden, is helemaal verliefd op giraffes. Cool Luna:)

 4. Hansje schreef:

  Schitterend! En in dit geval is ‘schitterend’ letterlijk bedoeld.

 5. You are invited to check some relevant pages on free pacific poker game free pacific poker game http://www.antiquejunkyard.com/pacific-poker.html http://www.antiquejunkyard.com/pacific-poker.html – Tons of interesdting stuff!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *