web analytics

0

INTERNET: HOREN, ZIEN & ZWIJGEN; DEEL 2: ZIEN

Het internet lijkt een verzamelplaats voor geile mannen. Geile mannen die te pas en te onpas hun stijve pik willen showen. Je kan tegenwoordig geen chatbox meer ingaan of je ziet webcam-shotjes van mannen met hun penis in erectie. Nu moeten die mannen dat natuurlijk helemaal zelf weten, maar ik zou het persoonlijk erg prettig vinden als ze deze plaatjes voor zichzelf hielden. Nu word ik ermee geconfronteerd terwijl ik dat helemaal niet wil. Als ik hun pik wil zien, dan vraag ik er wel om. Ook via Netmeeting word je als vrouw alleen maar aangesproken door mannen die meteen met hun lul in de hand zitten. En die bij de aanblik van een klein stukje vrouw al als een idioot gaan trekken om maar zo snel mogelijk klaar te komen, voordat zij weer uitlogt. Ook vinden sommige mannen het nodig om mijn mailbox te bevuilen met dit soort foto’s van zichzelf, zonder dat ik daarom gevraagd heb. Die denken dat Luna de hele dag achter haar computer zit te smachten tot er foto’s van naakte mannen binnenkomen. Ik vraag me af waarom die mannen nu juist foto’s van hun geslacht sturen. Waarom niet gewoon een pasfoto of een leuk vakantiekiekje? Wat verwachten ze van mij als ik zo’n fotootje zie? Willen ze een reactie? Willen ze een compliment? Willen ze dat ik in m’n handen ga klappen voor zoveel moois en zoveel geils? Maar blijf ze sturen hoor mannen! Luna is namelijk bezig met een virtueel kunstwerk met de titel: ‘Proud to be a man!’ Hieronder alvast een voorproefje.

Dit vind je misschien ook leuk...