web analytics

8

HET POEZENKRANT-BOEK


Ik heb ‘m net, ‘Het Grote Boek van De Poezenkrant’, en hij is geweldig. Lief, leuk en lachen. De echte poezen-fan kan niet zonder! Het omslag heeft zelf een ‘echte’ poezenstaart en is met recht betiteld als ‘het mooiste boekomslag 2004’! Te koop bij de betere boekhandel.
www.boekbalie.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. M%n schreef:

  Dan moet je ‘ns op dit linkje klikken…
  http://www.clean-your-screen-for-free-now.com/

 2. Luna schreef:

  Ja, die ken ik! Die is zo waanzinnig lief!

 3. lijn schreef:

  Ik kreeg hem voor m’n verjaardag. Hij’s echt geweldig!

 4. Erwin schreef:

  Okee, dank voor de tip!

 5. Jenny schreef:

  Ik heb hem voor m’n verjaardag gevraagd. Nog een paar weken wachten :-)

 6. Amiek schreef:

  Oeoeoe, ik zag hem liggen bij de boekhandel. Ik wil, ik wil! Ik besloot verstandig te zijn en even te wachten tot ik mijn boekenbonnen bij me heb. Die wilde ik eigenlijk aan de nieuwe bijbel besteden, maar iets zegt me dat dit veel meer voldoening schenkt.

 7. Nadine schreef:

  De Bijbel voor poezenliefhebbers! Ik ben om!

 8. Jenny schreef:

  Nog twee nachtjes slapen :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *