web analytics

31

ER WAS EEN TIJD VAN KOMEN

“Meisje?”, vroeg P. gisteren. “Weet je hoe dit huis bekend staat bij mijn collega’s?” “Nou?”, vroeg ik. “Als het vibrator-huis!”, riep P. en keek me strak aan. Ik keek naar de vloer, want ik was ervan overtuigd dat er een preek ging volgen. Dat het dus écht niet meer de bedoeling was dat ik, als er hier feestjes gegeven worden, met alle aanwezige vrouwen naar mijn kantoor afdaal en er dan een soort Tupperware-party geef. Maar dan met gratis mee te nemen seksspeeltjes. “Maar die meisjes vonden het allemaal hartstikke leuk”, zei ik. “ En ik heb nu toch geen vibrators meer om weg te geven of te demonstreren. Die ik nu nog heb zijn allemaal kapot.” “Dat ladenkastje in jouw kantoor zit vol met kapotte vibrators?, riep P. verontwaardigd. Hij vindt mijn collectie seksspeeltjes sowieso iets te veel van het goede. “Ik dacht trouwens dat je bezig was met een life laundry?, vroeg hij. “Eh”, zei ik en ik kreeg het een beetje benauwd. Hij had gelijk. Een ladenkastje met nooit-meer-trillende speeltjes, losse onderdelen en speeltjes die ik te ranzig vond om überhaupt te testen, dat was inderdaad een beetje raar. Ziekelijk haast. “Oke”, zei ik tegen P. en ik zuchtte diep, “ik ga ze weggooien.” Ik liep naar m’n kantoor en opende de eerste lade. Vertederd keek ik naar mijn eerste Tarzan. Nu alweer een paar jaar kapot. Zucht. We hebben mooie momenten gedeeld, mijn Tarzan Lizard en ik. Ik kan me onze ontmoeting nog goed herinneren. Maar het was tijd om afscheid te nemen. Ik deed ‘m in een vuilniszak. Net als losse snoertjes, losse adapters, vibrators waar ik na eenmalig gebruik niet echt enthousiast van was geworden en seksspeeltjes die na eenmalig gebruik spontaan uit elkaar waren gevallen. “Kijk eens”, zei ik tegen P. en liet hem een vuilniszak zien die net dicht kon. Ik liep naar buiten en zette de zak aan de straat. “Ik ben trots op je”, zei P. en hij meende het. Vanmorgen is de zak opgehaald door de vuilnisman. Partner P. voelt zich weer de enige man in huis.

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. dennis013 schreef:

  ….een vuilniszak die maar net dicht kon :)

  hehehehe…. Gefeliciteerd met de bloggie!!

 2. Vuilnisman kees schreef:

  Die zak heb ik nu thuis!

 3. vuilnisman Kees schreef:

  Je URL stond op n dildo!

 4. kiki schreef:

  waarom is het toch dat een vibrator van 100 euro na een half jaar al kapot is….. Word er een beetje moe van…. het is oplichterij…..

 5. Suffie schreef:

  U wordt vriendelijk bedankt. Net nu ik vanmiddag naar de KvK toe wilde om mijn nieuwe bedrijf ‘Re-vibe’in te laten schrijven. En als nieuwbakken revisiebedrijf voor vibrators had ik best wat onderdelen kunnen gebruiken..!

 6. Erwin schreef:

  Weet je zeker dat het de vuilnisman was? Binnenkort op Marktplaats?

 7. Jan F. (de) schreef:

  “speeltjes die ik te ranzig vond om überhaupt te testen”

  Mijn fantasie slaat op hol…

 8. Luna schreef:

  Nou, vooruit Jan F. (de)… ga naar http://www.purplepleasures.com/acatalog/penis-mould.html en daar ergens in het midden zit een ‘copy pussy’-kit… dat vond ik zelf een beetje te ver gaan… :-)

 9. dennis013 schreef:

  hoezo dat dan?? Een thuis-kopietje maken voor eigen gebruik is toch wettelijk toegestaand?

 10. dennis013 schreef:

  toe gestaan… toch eens leren mijn tekst door te lezen voordat ik de trekker overhaal

 11. Luna schreef:

  Ja, wat anderen doen moeten ze zelf weten natuurlijk, maar om met klei tussen m’n schaamlippen aan de slag te gaan… nou, nee, dat is niet mijn idee van een gezellig avondje… :-)

 12. Nadine schreef:

  Dat zal wel lekker opgeruimd hebben! :-)

 13. c. schreef:

  geen speeltjes meer om weg te geven??!!!!! BOEHHHHH! ;P

 14. Rick schreef:

  keihard, geen spijt?

 15. Webchick schreef:

  Misschien wordt het tijd voor een rubberware party, Luna?? -> http://www.ladiesnightparty.nl

 16. Menno schreef:

  Umm, aannemende dat je behoeftes ongewijzigd voortleven, wat doe je nu als P. op reis is en je lade leeg? Haddudaaraangedacht? En heeft P. daar even bij stilgestaan? Mind you, je woont zowat op de Wal, en ze hebben ze daar in de avondverkoop, dus… misschien bezorgen ze zelfs thuis, voor Luun.. *lach*

 17. Erwin schreef:

  Het is te hopen dat ze niet per ongeluk afgingen in die vuiniszak.

 18. sas schreef:

  Jeetje, alles zo maar weggooien… ik neem aan dat je nog wel ergens een reserve-voorraadje hebt met goed werkende dingetjes voor het geval dat???

 19. uhm schreef:

  uhm… moet zulk spul niet naar het klein chemisch afval?

 20. Jona schreef:

  Dadver zo’n ranzig mens als jij met een vibrator, de gedachte alleen al maakt me onpasselijk.

 21. Maurice schreef:

  Beter een zak met vibrators, dan 1 in je hand, toch?

 22. julia schreef:

  dadver, is dat nieuw jona? en gewoon niet nadenken joh…

 23. Kaat schreef:

  @Jona, als je nou even een linkje met een foto van jezelf plaatst dan kunnen we even wat we van jou vinden.

 24. Blue schreef:

  hahahahaha…hilarisch…voorjaarsschooonmaaka la Luna :)

 25. M%n schreef:

  Heb net gelezen dat je in Tilburg seksspeeltjes uit de muur kan halen. Na de kroket…

 26. Erwin schreef:

  @M%n
  Korket met trilfunctie?

 27. Erwin schreef:

  eh kroket dus…

 28. Toen mijn relatie met mijn inmiddels echtgenote nog speels was en spannend, heb ik haar, bij wijze van verrassing ook eens een Tarzan Lizard kado gedaan. Een paarse. S. (zo heet ze) was meteen verkocht en verknocht. En hoewel ik het aanvankelijk een leuke aanvulling vond op ons seksleven, moet ik nu toch zeggen dat ik enorm baal van dat DING. Bijna wekelijks ligt ie nu op de operatietafel. Slijtage, hij is ook minstens 7 jaar oud. Ontelbare keren heb ik die rnzige latexlaag er voorzichtig af moeten stropen om draadjes opnieuw vast te solderen, contactpuntjes op te vijzelen of niet-funktionele onderdelen te vervangen dan wel te amputeren. Allemaal met de vraag of het een beetje discreet kan met het oog op de kinderen, die er ondanks dat DING toch nog zijn gekomen. Ik ben al een aantal keren op pad geweest, op zoek naar een waardige opvolger. In het gunstigste geval heb ik onderdelen van een nieuw exemplaar kunnen gebruiken om de #1 nieuw leven in te blazen.

  En de moraal? tja, een echte man in huis is soms best handig.

 29. M%n schreef:

  @Erwin
  Eh ja… Kroket met trilfunctie, ik dacht het wel… Al zal je deze wel zelf ff moeten opwarmen… Hoewel, zo moeilijk kan dat nu ook weer niet zijn…

 30. Suffie schreef:

  @Enzo: zoudt u uw CV naar mij kunnen sturen? Wij van ‘Re-vibe’ zitten te springen om goed technisch personeel…!

 31. @Suffie.

  Dacht het niet. Heb al een baan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *