web analytics

12

DOE MEE EN WIN EEN BOEKJE!


Gisteren was de boekpresentatie van ‘Flavourites, verslavend leuke webshops’. Een boekje waarin ik, met mijn online shop www.ploesiepoesie.nl ook tussen sta. Niet alleen met de shop, maar ook met een interview met foto’s van ons huis en mijn atelier! Die boekpresentatie had trouwens geen dag eerder moeten plaatsvinden, want pas sinds gisteren is de shop eindelijk weer online!

Het boekje is erg leuk geworden en ik ben erg trots natuurlijk (en ons huis staat er opgeruimd op!)! Ik kreeg van de dames achter www.flavourites.nl 10 boekjes mee naar huis. Voor mezelf, voor m’n moeder en de rest ga ik verdelen onder lezers van deze site en onder klanten van m’n shop! Het boekje bestellen (voor € 9,95) bij bol.com kan natuurlijk ook! Klik dan HIER.

Maar wil je een exemplaar winnen? Stuur mij voor 17.00 zaterdagmiddag (21 maart) de allerliefste, mooiste of grappigste foto van jouw kat of poes (en je adresgegevens). Dat kan naar electricluna@maanisch.com! Daaruit kies ik 3 winnaars die ik begin volgende week een gesigneerd exemplaar van ‘Flavourites, verslavend leuke webshops’ toestuur! De jury bestaat uit mij en mij alleen! Morgen correspondeer ik over de uitslag, hier op dit weblog (en uiteraard plaats ik ook de 3 leukste foto’s erbij). Laat maar lekker doorkomen die foto’s!


p.s. Ik heb de inzendtijd iets verlengd omdat ik zoveel leuke en lieve foto’s binnenkrijg en er eigenlijk nog wel veel meer wil zien!!! Dus tot zaterdag 21 maart, 17.00 staat mijn mailbox wagenwijd open!

De mail is gesloten! En ik ga nu aan de heel moeilijke taak om tussen al die lieve foto’s ‘winnaars’ uit te kiezen!

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Janssen. schreef:

  Wat leuk!!
  Ik doe mee……

 2. darja schreef:

  hoe vaak mag je meedoen? ;-)

 3. Luna schreef:

  Zo vaak als je wilt! Ik ben gek op poezenfoto’s! :-)

 4. darja schreef:

  kijkt en huivert in uw mailbox….

 5. Aukje schreef:

  De mooiste grappigste en ontroerendste foto’s van mijn poezen heb jij gemaakt hahahaha.

 6. Marijn schreef:

  Als dat maar geen overvolle mailbox wordt… mijn Grietje is een behoorlijk stevige theemuts, die neemt alvast wat ruimte in :)

 7. LL schreef:

  Maar Luna, ik heb helemaal geen poezen! Wat nu??

 8. Agnes schreef:

  @LL
  Een zelfportet met een flinke kater telt misschien ook?

 9. Honne schreef:

  Heb er eentje opgestuurd hoor :-) !

 10. jojootje schreef:

  natuurlijk heb ik ook een foto ingestuurd…ik ben erg benieuwd naar het boek!

  en super dat je winkeltje weer OPEN is!

  Ik hoop dat het gauw weer goed met je gaat, na alle tegenslagen van de afgelopen tijd.

 11. Marloes schreef:

  Volgens mij kun je de actie beter verlengen met een week. Je kunt nooit genoeg lieve poezenfoto’s zien. Ze zijn vaak een stuk fotogenieker dan babies :-)

  Ik kan niet wachten op Luna’s gallery of cats!

 12. susan schreef:

  Ik heb geen kat sniff…maar wel een boekje YES!! en hilarisch hollandsnextcatmodel

  briljant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *