web analytics

10

CAT MODEL HYVES


Omdat iemand de naam ‘PloesiePoesie’ al ingepikt had op Hyves voordat ik het in de gaten had, en omdat diegene geen moeite wil nemen om die Hyves met mij te ruilen voor kekke poezenproducten, maar zelf geen ene fuck met die Hyves doet, en ik daar toch best wel een beetje pissig van ben, dacht ik; laat ik wel maar meteen de ‘Hollands Next Cat Model’-Hyves registeren. Voordat het te laat is. Dus; straks op de hoogte blijven van alle vorderingen? KLIK hier en word lid! Vind ik leuk!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Saskia schreef:

  Hee kom, ga eens heel snel ploesiepoesie op Facebook claimen dan! Die is nog vrij! Hurry hurry! Facebook leent zich trouwens ook beter voor het promoten van je producten. Wat doe je hier nou nog?!? Go claim it!

 2. Swan schreef:

  Tssssk, wat een suffe doos. Geef Ploesiepoesie-terug verdorie! Isse van Luna! Zullen we even collectief gaan spammen daar? ;)

 3. BiteMe schreef:

  Vraag haar of ze er niet de PloesiePoesie fanclub hyve van wil maken!
  Zo niet gaan we gewoon met z’n allen op “dit is niet ok” klikken….of ben ik nu héél gemeen?!

 4. Nina schreef:

  Waarom niet ploesiepoesieS.hyves.nl ?
  En daarnaast de twee bovenstaande tips uitvoeren? Lijkt me dan dat je die andere Hyve snel genoeg wegkrijgt, en deze er voor in de plaats laat komen! ;)

 5. Anne-Kee schreef:

  Hee Luna,
  De link werkt helaas niet. Dit omdat de Hyves pagina moet eindigen op .nl en niet op net ;)
  Gr. Anne-Kee

 6. suus schreef:

  done! enne loes heeft connecties bij hyves he

  dus u roept: en wij kiel halen haar.

 7. olive schreef:

  en olive heeft geen hyves…. wel facebook ;-)

 8. Sillyfish schreef:

  Ik heb me natuurlijk meteen aangemeld!

 9. Maja schreef:

  Zo dat is ruck en irritant van diegene en jij wil er nog wel leuke dingen voor in de plaats geven… en dan nog niet willen! En er niks mee doen, zucht… Nou dan steekt ‘ie hem maar in z’n reet zeg maar…. Hollands Next Cat Model gaat het worden en daar staan de enige echte PloesiePoesies garant.

 10. Maja schreef:

  Daar ben ik weer. Eerlijk gezegd zocht ik altijd op PloesiePoesies, dus met die S erbij. Net wat Nina zegt, je maakt immers meerdere PloesiePoesies. Als je met die naam registreert dan heeft hij of zij het nakijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *