web analytics

71

BIG BROTHER-KELLY

Gisteren keek ik naar de Nederlandse ‘Top of the Pops’ en zag daar Big Brother-Kelly een liedje zingen. Niets mis mee. Kelly is lekker om naar te kijken. Kelly kan niet geweldig zingen en op zich maakt dat ook niets uit. Het grootste gedeelte van de muziekindustrie draait op mooie vrouwen en zangtalent is daar van ondergeschikt belang. Ik heb echter vol verbazing naar het liedje zelf geluisterd. Het liedje was namelijk een cover van ‘I am what I am’, afkomstig uit de travo-musical ‘La Cage aux Folles’. Guttegut. Moest ze nu echt het liedje dat allang het lijflied is van de rel-homoseksuelen, rel-travestieten en rel-transseksuelen gaan coveren? Goed, je bent geboren als een man. Goed, je bent nu een vrouw. Kunnen we het nu over iets anders hebben? Als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel een transseksueel die constant gaat lopen koketteren met haar nieuw verworven identiteit. Kelly is de perfecte kijk-mijn-operatie-eens-goed-gelukt-zijn-reclame. Ik weet niet of het door de overdosis oestrogeen komt die ze de dagelijks moet slikken, maar Kelly gedraagt zich als een vrouw in het kwadraat. Geil kijken, nagels vijlen, nagels lakken, lippen stiften, lippen tuiten, lippen pruilen en vervolgens heel hard roepen: “Ik ben gewoon een gek wijf!” Echte vrouwen doen dat niet. Zo heb ik vandaag de badkamer eens flink onder handen genomen met een halve fles schuurmiddel. Dat zie ik Kelly nog niet doen met d’r plaknagels. Wat ik haar wel zag doen bij ‘Top of the Pops’ was zenuwachtig geil in een leren rokje zingen dat ze zo blij was met zichzelf. Kelly is 24 uur per dag met haar image, uiterlijk en vrouwelijkheid bezig, dus die is niet blij met zichzelf. Gênant was het, haar hele optreden. Ze had gewoon ‘Weet je wat ik wel zou willen zijn? Een bloemetjesgordijn, een bloemetjesgordijn’ moeten zingen. Had iedereen begrepen.

Dit vind je misschien ook leuk...

71 reacties

 1. BarT schreef:

  mee eens!

  Je kan mij ook niet wijsmaken dat als je de hele dag bezig bent met ‘het vrouw zijn’ een gelukkig leven kan hebben…

 2. vinman schreef:

  En zo is het en niet anders!!!

 3. Marc schreef:

  Ik wil niet weten wat jij hebt uitgespookt in je badkamer… Een halve fles schuurmiddel?

 4. DirtyDiana schreef:

  En wederom neukt Luna met woorden!

 5. BarT schreef:

  Ja zij heeft hele kleine flesjes :)

 6. Marc schreef:

  Of een grote badkamer? :P

 7. BarT schreef:

  :)
  kan ook :)

  Of het was inderdaad een pestbende daaro :)

  goed… waar hadden we het over ? :D

 8. BDisOKE schreef:

  leuk stukje zeg, heb het optreden heelaaas gemist! :P

 9. Chrestomanci schreef:

  Ik vind haar maar niets. Ik zag op een site waar Whiskas naar doorlinkte een foto reportage van haar naakt, kon dat niet prettig vinden.Maar goed, ze is wie ze is, daar heeft ze dan gelijk in

 10. Wollie schreef:

  weet je, ik kan me maaer geen mening vormen over transseksuelen. Ik heb daar toch moeite mee. Volgens mij wordt je geslacht bepaald door je chromosomen: XX is een vrouw en XY is een man. That’s it. Dat je je dan anders aankleed is wat anders, dat zijn uiterlijkheden. Ik bedoel als ik een Berevel aantrek, ben ik dan een beer? Als ik een piloten-uniform aantrek ben ik dan een piloot? Nee hoor. Kelly is gewoon een vent, en misschien is het omdat ik het weet maar je ziet het gewoon: mannelijk gezicht (neuslijn!), smalle heupen, brede schouders… En zoals Luna al eengaf dat valse nichten gedrag. Nee als je al als man vrouw zou willen worden dan is dit niet de manier. Zo wordt je een karikatuur en dat is heel wat anders.

 11. Dude schreef:

  Wollie kijkt er wel erg technisch tegenaan, Ik ben eerder geneigd te denken dat je bent hoe je je voelt…. En ik zou Kelly wel degelijk een vrouw noemen. Dat ze vroeger man was, neem ik voor kennisgeving aan.

 12. poonomatic schreef:

  YES,GO LUNA GO.

 13. slappezever schreef:

  hahaha kikke stukje, ben het roerend met je eens luna. Juist dat ze de nadruk op vrouw-zijn er zo dik bovenop legt maakt haar minder vrouw.

  Maar als ik haar half dronken tegen zou zijn gekomen ben ik bang dat ik haar best mee naar huis had kunnen nemen…

 14. Els schreef:

  Vrouwen zijn ook allemaal hetzelfde…

 15. slappezever schreef:

  uit proffesionele interesse ben ik net effe naar die fotoz van kelly wezen kijken. effe googleen, heb je zo gevonden. ziet er niet eens heel erg uit. toch knap gedaan van die slager.

  maar van mijn snikkel blijft ie af.

 16. Trio de Twee Wezen schreef:

  Wollie: dat chromosomenverhaal schijnt niet helemaal waterdicht te zijn, zijn in de afgelopen tien jaar achtergekomen. Voor meer info verwijs ik je naar mijn biologieleraar…

  Maar voor Kelly, ik heb die foto’s niet gezien, maar als het kwaakt als een eend, vliegt als een eend, zwemt als een eend en er uit ziet als een eend, zal het ook wel smaken als een eend..

  En dan ben ik mogelijk niet eens zo principieel…

 17. zucht schreef:

  Luna,dit is toch veel leuker om te schrijven? En leuker om te lezen.

 18. Wollie schreef:

  nou, noem MIJ dan maar principieel

 19. Mono Sun schreef:

  weet je luna, ja misschien heb je wel gelijk. maar de manier waarop jij veilig achter je schermpje kritiek zit te geven over een “kijk-mijn-operatie-eens-goed-gelukt-zijn-reclame” en nog vele andere dingen, vind ik in slap contrast staan met zo’n travo die die wel ff op het podium bij top of the pops gaat staan bleren, dat ze is wat ze is. Dat zie ik jou nog niet doen.

 20. Trio de Twee Wezen schreef:

  Ik heb redenen om aan te nemen dat Luna geen trafo is….

  Trouwens het ‘dat zie ik jou nog niet doen’, houdt in dat niemand meer iets over niemand mag vinden..

 21. newhouse schreef:

  je hebt gelijk
  Kelly is te overdreven
  Mijn zuster loopt ook niet de hele dag te krijsen dat ze zo blij is met al die vrouwlijke dingetjes en zij maakt in ieder geval wel de plee en badkamer schoon

 22. Ruud schreef:

  Ik zou die Kelly wel eens lekker willen knuffelen.

 23. Wollie schreef:

  ik zou die Ruud wel eens lekker willen knuppelen… :-))

 24. aarschlog schreef:

  Kelly gedraagt zich niet als een vrouw in het kwadraat, Kelly gedraagt zich als een travestiet.

 25. Kelly? schreef:

  Kelly heeft iets wat “echte vrouwen” zouden willen hebben…. een strak lichaam.. wel iets te strak en geen heupen!

 26. Trash schreef:

  Bedankt Luna, eindelijk weer eentje die tegelijk waar en ongelooflijk geinig is!

 27. john de mol schreef:

  het was alleen maar een concept.
  ik dacht ook bij Kelly “diekut lijkt op een dubbelgevouwen envelop” hoor. En inderdaad die dwaas van een Ruud had natuurlijk nooit op tv mogen komen. Maar, hierbij nodig ik Luna uit het Big Brother huis te bewonen. Zelfs ik ga dan kijken !!!!!!

 28. Nathalie schreef:

  Ik ben met kort haar, joggingpak-op-de-bank, afwashandjes en lompe grapjes meer vrouw dan menig trans….Verder zeg ik er niets over.

 29. slappezever schreef:

  zo is het nathalie

 30. angelique gouweleeuw schreef:

  ik vind sandy echt sandy echt een wereldwijf ik zou sandy zoooo
  graag in het echie willen ontmoeten nou verder weet uik niks te schrijven doegg

 31. Guard schreef:

  Ok dan Luna :-D
  Precies wat je zegt, het is vooral het overdrevene gedoe wat ze eromheen bouwt. En dat is vooral om te verbloemen dat ze zo onzeker is. Ik hou meer van “echte” mensen, daarom heb ik die Kelly nooit gemogen.

 32. Chrestomanci schreef:

  Ondanks dat ik Kelly maar niets vind, zoals ik al eerder zei, wil ik die uitspraak wat nuanceren en vind ik wel dat ze recht heeft op haar gevoelens als zij vrouw wil zijn. Ook kunnen er velen met mij er weinig bij voorstellen, zij is ervan overtuigd dat ze vrouw is. Als zij zo gelukkig is, wie zijn wij om haar geluk in de weg te staan? Het brengt ons toch geen schade aan.

 33. Puar schreef:

  /me bibbert bij de herinnering aan de foto waarop kelly met open wond staat…

 34. rhythm X schreef:

  mannen die kelly zouden willen knuffelen of andere intieme zaken met “haar” zouden willen doen zijn homo’s ;-), niet dat het erg is om een homo te zijn.. ;-)

 35. You are not what you are schreef:

  Lang leven tolerant Nederland!
  Maar zeuren dat ze doen.
  Denk je nu echt dat Kelly nooit de badkamer hoeft schoon te maken? Je kent haar niet, dat is duidelijk.

 36. Boer Tiet schreef:

  Voor de gelegenheid even mijn naam aangepast. Elkeweg:Als het mormel maar gelukkig is, want daar heb je in deze tijden toch gewoon recht op.

 37. Kongsvinger schreef:

  Helemaal mee eens, dat ze nu vrouw is, okay…maar overdrijven is ook een vak, en daar is zij uitmuntend in, d’r hele houding is overdreven, om ziek van te worden…

 38. astrid schreef:

  kelly ziet er uit als een vrouw,
  kelly voelt zich vrouw,
  kelly schreeuw/zingt dat ze een vrouw is.

  maar kelly loopt als een klein jongetje. een jongetje dat zijn piemeltje wil verbergen..

 39. Bart schreef:

  Dit soort mensen geeft maar weer eens aan dat een sexeveranderende operatie eigenlijk nooit slaagt naar mijn mening, ik vind het altijd maar een treurige vertoning waar alleen een psychiater bij had kunnen helpen.

 40. Peter schreef:

  (ZUCHT)

  WAAR GAAT DIT OVER??????????

 41. Chrestomanci schreef:

  Over Kelly???

 42. Cyber Fre@k schreef:

  Wat jammer dat je je tijd verspilt aan een “mens” als die zogenaamde kelly. Iemand die aan Big Brother mee doet, of heeft gedaan, kun je niet serieus nemen.

 43. Cunningham schreef:

  Wat jammer dat ik mijn tijd verspil aan iemand die zijn tijd verspilt om aan iemand duidelijk te maken dat haar onderwerp tijdverspilling is.

 44. Chrestomanci schreef:

  ??? hahahaha, geloof ik, eh, ja toch, eh…..

 45. Marc schreef:

  Verspeel dan geen tijd en doe wat nuttigs!!!

 46. Suffie schreef:

  Suffie zegt niets… Suffie zit rustig te wachten op wat ze voor de volgende Big Brother verzinnen…

 47. Chrestomanci schreef:

  Als ze maar niet de webloggers erin zetten. Ik ben verslaafd aan hun werk!

 48. DirtyDiana schreef:

  Wat? Is Luna een travo?

 49. edric schreef:

  Schijtziek wordt ik van alle mensen die oppervlakkig oordelen…
  Als je zo bijdehand bent dat je al die negatieve dingen zo goed ziet, waarom ga je dan voorbij aan de positieve kant? Als je eens zou weten hoe het is om in haar schoenen te staan, zou je wel anders piepen. Ze flikt het allemaal wel, mensen zijn gek met haar, heel veel leuke reacties. Als ik je verhaaltje lees, zie ik een zuur wijf voor me, dat het niet uit kan staan dat Kelly op alle vlakken succesvoller is dan jij. Jaloers ?
  En als je zo nodig slim uit de hoek wilt komen, kom dan met opbouwende kritiek. Kinderachtige troep hier, BAH !!!!!!!!!!

 50. Cunningham schreef:

  Goed daar gaat ie dan. Opbouwende kritiek voor Kelly:
  -maak muziek omdat je muziek wil maken, niet omdat commerciële gladjanussen je voor het karretje spannen.
  -Als je zingt, iets meer in toon.
  -Roep niet de hele tijd dat je een vrouw bent, maar wees er gewoon eentje.
  -Je wilt visagiste worden. Volg daar dan een opleiding voor.
  Goed Kelly, ik hoop dat je er iets aan hebt.

 51. Wollie schreef:

  ehhh nee laat maar

 52. Suffie schreef:

  Suffie snapt niet helemaal dat mensen beginnen te schuimen, omdat ze het niet eens zijn met de inhoud van een column…

  Als ze schijtziek worden van de bewust polariserende visie van een webjournalist, dan moeten ze maar gewoon lekker een Telegraafje kopen…

 53. Chrestomanci schreef:

  Telegraaf?? Ik vraag me af of Edric daar niet nogmeer van gaat schuimen? Bij de telegraaf is het toegestaan om een verslag te schrijven dat compleet niet waar is of volledig verdraaid. Als een gewone werknemer, met een gewone baan daardoor onterrecht zijn of haar baan verliest, dat maakt absoluut niet uit. Als het maar goed is voor de oplagen.

 54. 10e schreef:

  Late reactie “Waar laat je ‘t” van 6-10-2001.

  Heren spuit het in de dakgoot!

 55. Frank schreef:

  Kelly past precies in top of the pops, dat programma is ook nep.
  Een beetje optredens aan elkaar praten van het gelijknamige Engelse programma, en soms met mindere optredens tussendoor als er een Nederlandse band komt playbacken

 56. Amber schreef:

  Ik vind Kelly echt helemaal te gek, en wat zij nu doet daar dromen ontzettend veel vrouwen van; playboy, single, celeb party’s noem maar op !! En het is ontzettend laf iemand aan te vallen op uiterlijk terwijl zij daar zelf niets aan kan doen, het is toch een hardstikke mooie meid !! Mijn neefje is 12 jaar oud en is ook in het verkeerde lijfje geboren, en geloof mij na alles wat hun doormaken is dit maar een klein goedmakertje voor kelly !!

 57. Stetson schreef:

  Mwaahahaha, John de Mol moet Luna ook een contractje aanbieden en een linkje plaatsen op de BB Site, is iedereen tevreden..en houdt men elkaar tenminste een beetje bezig.

 58. Laila schreef:

  JULLIE ZIJN ECHT HEEEEEEEL ZIELIG

 59. ro schreef:

  heeeeeeeeel is met maar twee e’s.

 60. Rianne schreef:

  ik vind kelly een lekkerding ik ben ook een meisje en ik ben lebie dus haar nummer is helemaal te gek XXXXXXXXXXX

 61. Kongsvinger schreef:

  Rianne? je argumentatie slaat dus als een tang op een varken, omdat je lesbisch bent en je daardoor Kelly lekker vind, vind je haar nummer ook lekker.

  Ik vind de muziek van o.a Within Temptation goed, maar dat komt echt niet omdat ik heteroseksuele (jonge)man ben en ik Sharon, de zangeres, een lekker ding vind hoor…

 62. Laila schreef:

  ro schrijft op donderdag 31 januari 2002 19:54 …

  heeeeeeeeel is met maar twee e’s.

  ——————–
  reactie:

  Dat weet ik ook wel Dombo!
  echt Dom ben jij man!

 63. Laila schreef:

  ze is gewoon een mooie VROUW en jij bent jaloers dat jij er niet zo mooi uitziet zielepiet!

 64. The Mad Butcher! schreef:

  Who the fuck is Kelly ;-)

 65. esther schreef:

  nou ik vind dat de meeste mensen die hier wat geschreven hebben bekrompen en dom zijn.
  ik geloof niet dat iemand in de gaten heeft dat zij heel veel deuren opend voor andere transexuelen.
  ik vind het goed dat ze het zo van de daken af schreeuwd! dat betekend dat ook andere mensen (jongeren) er voor uit durfen te komen en mischien ook nog kans hebben op een gelukkig leven!
  en voor al die saaie huisvrouwen… ik ben ook moeder van een kleintje en maak ook mijn huis schoon (ALLES) maar zie er ook gewoon goed uit dus ik denk dat menig vrouw hier gewoon jalours is op haar uiterlijk terwijl ze zelf in gordijntjes lopen.

 66. esther schreef:

  oh ja trouwens, iemand benieuwd waarom LUNA jalours is op kelly???????
  lees maar eens bij “who’s” met de nadruk op lengt/gewicht en cup maat.
  hihihihi BETRAPT

 67. ad schreef:

  kelly ik zag je in de baja maar daarna heb ik niets meer van je gehoord of gezien waar zit je

 68. ad schreef:

  kelly ik zag je in de baja maar daarna heb ik niets meer van je gehoord of gezien waar zit je

 69. Mwoi schreef:

  Zeg Esther,
  Misschien moet je eens een lesje Nederlands nemen. Wát een spelfouten zeg!

 70. chantal schreef:

  kelly is nu wel vrouw,en ze voelt haar gelukkig,ik ben zelf ook trans,en iemand die het niet geeft,kan je het niet zeeggen hoe je in het verkeerde lichaam je dagen moet doorbrengen,is afschuwelijk,
  ik vindt kelly is gelukkig en ik ook, en ik voel mij nu eindelijk goed in mijn vel,en voel mij herborern,en mijn depressies van vroeger zijn helemaal verdwenen
  liefs chantal

 71. miss romy schreef:

  hallo waarom moeten mensen altijd altijd maar weer klagen over transexuelen laat die mensen ja want zij zijn toch ook mensen in hun waarde weet ge . ge moet uw doel na streven in het leven want ge weet nie wat het leven voor doel met u heeft . beste mensen nog efkes over het transexuel zijn als gij dat probleem nie hebt dank dan de heer op blote knie,en en wees maar blij wand zo een voudig licht dat nie. dat kun ge alleen maar begrijpen als ge zelf zo ben en dan nog is het een zware last voor vele transen . toch nog een goede raad voor transexuelen blijf voor al uw zelf . en kelly gij moet gewoon maar lekker door gaan waar gij mee bezig bent en ik wens u veel sterkte ge kan het groetjes van MISS ROMY uit kaatsheuvel. HADOEEEEE