web analytics

3

7 ZONDEN, DEEL 1; JALOEZIE

Nu P. en ik elkaar de laatste tijd maar 1 keer per week zien, is het langzaam omhoog gekomen en heeft het zich ontwikkeld tot belachelijke proporties; mijn jaloezie. Eenmaal bij hem kan ik het redelijk goed verbergen, maar als ik alleen thuis aan het werk ben, of weer eens in m’n eentje in bed ligt, dan haat ik alle andere vrouwen en zie ik in iedere vrouw een potentiële slet. Vrouwen die niets liever willen dan hem van mij afpakken. En aangezien het vlees van iedere man wel eens zwak is, stemt P. in mijn gedachten in met ieder meisje dat mooier, slanker, kleiner, intelligenter of creatiever is dan ik. En zij, dat meisje dat in alles beter is dan ik, bestaat ook al in mijn gedachten. Ze heet Chloë. Chloë zal nooit tegen P. zeiken. Ze pikt alles van hem en vindt hem altijd geweldig. Ze is nooit boos als hij te laat komt. Zij vindt dat een charmante eigenschap van hem. Daarnaast is ze altijd lief. Chloë zal zich nooit als een standaard-vrouw gedragen. Nee, Chloë is een echte vrouw, met jarretelles, pumps en alles erbij. Zij is altijd mooi, ook ’s morgens om 8.00. Al bestaat Chloë niet echt, ik kan haar intens haten. Ik belde net naar het mobieltje van P., maar hij staat uit. Volgens mij is hij bij Chloë.

p.s. Luna schrijft deze week iedere dag over één van de 7 hoofdzonden.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. sharmeenboedhoe@hotmail.com schreef:

    Hey Luna! Alles goed? Ja ja, ik weet wat je nu denkt: ” Ben je nog wakker???” Ik ben inderdaad nog wakker, kon het niet laten om toch nog even je archief in te duiken…Ik denk dat je site verslavend is! Maar goed, ik duik m’n bed in…voordat ik ga hallucineren,
    Sharmeen

  2. black jack schreef:

    Would You buy black jack call vigorish real blackjack http://www.black-jack-k.com gambling wheel house strategies royal natural club juice.If she blackjack!The hidden black jack online parlay high paint quads cap real corner deal!