web analytics

27

1 EI IS GEEN EI

Iedereen die wel eens depressief, neerslachtig of gewoon chagrijnig is kan ik aanraden om eens naar een verzamelbeurs annex ruilbeurs voor Kinder-surprise-eieren te gaan. Deze beurzen worden meestal georganiseerd in een kleine kantine van een kleine volleybalvereniging in een klein dorp. Het aantal tafeltjes met daarop de verrassingen die zich in de Kinder-surprise-eieren bevinden is maximaal 30. Een perfecte setting om eens helemaal uit je dak te gaan. Ik deed dat zo’n 1,5 jaar geleden. Compleet manisch liep ik tussen de uitgestalde mini-kunstwerkjes. De zeldzame exemplaren wilde ik niet hebben en die waren me ook veel te duur, ik wilde veel voor weinig. Hebben! Hebben! Hebben! In de verschillende grabbelbakken zocht ik naar zoveel mogelijk gekleurde en bewegende speeltjes voor 10 cent. Voor hele bijzondere exemplaren wilde ik wel 25 cent betalen en voor een bewegend ijsbeertje met op z’n ruggetje 2 pinguïns heb ik zelfs 1 gulden betaald, maar gekker moest het echt niet worden. Daarnaast was het los kopen van de verrassingen nog altijd stukken goedkoper dan een compleet ei én ik was tenminste verzekerd van een speeltje waar ik wat aan had, want puzzels zijn ruk. Aan het eind van de middag ging ik met een flinke boodschappentas met minstens 300 speeltjes met vernuftige mechaniekjes naar huis. Thuis verklaarde P. me voor gek, maar ik zat de hele avond gebiologeerd te kijken naar mijn mini-kikkers, mini-kamelen, mini-konijnen en mini-slangen. Beetje rijden, beetje draaien en weer terug in de doos. Die doos heb ik gisteren weer gevonden tussen de verhuisspullen en het is nog steeds zulk prachtmateriaal als 1,5 jaar geleden! Beetje rijden, beetje draaien en weer terug in de doos. Soms kun je geluk wel degelijk kopen.

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Verbal Jam schreef:

  Zit er nou nooit eens een mini-vibratortje bij?

 2. Luna schreef:

  Dat zou zeker een verrassing zijn!

 3. Ab schreef:

  Voor trillend en bewegend speelgoed moet je toch echt naar de HappyMeal ruilbeurs toe. ;-)

 4. miss bitch schreef:

  Wat ben je toch een lekker wijf Luna :-D

 5. sherlock schreef:

  Ik ben blij dat je weer zo consequent logt. Je bent de beste!

 6. Chantal schreef:

  Fantastisch! Ik moet eerlijk bekennen dat ik zo nu en dan wel eens zo’n ei koop. De chocola is lekker en de verrassing altijd weer een… verrassing.
  Heb zo ooit (ja of 5 terug) gespaard en toen eens met een verhuizing weggegooid. Nu staan ze meestal een week op de tafel en daarna gooi ik ze weg. Misschien toch maar eens bewaren in een doos voor depressieve tijden of als ik geld nodig heb en het verkopen op een beurs :)

 7. Suffie schreef:

  Zat ik er toch verschrikkelijk naast, zeg…

 8. Nikki de Leeuw schreef:

  Leuk om te lezen dat er ook nog steeds mensen bestaan die blij kunnen worden van de inhoud van een ei… doet me echt deugd! Luna, ga zo door, ik vind het heerlijk om iedere dag weer van je te horen op deze log

 9. brillie schreef:

  Ik heb een hele rijd van die vreemde beestjes op mijn monitor staan.

 10. Rick schreef:

  Mini kikkers… zien, zien, zien.

 11. jp schreef:

  De IJsbeer+pinguins is dan ook werkelijk geniaal

 12. Rena schreef:

  Kindereieren ., ik ben dus niet de enige met deze ‘verslaving’ ha ha.
  Mijn favorieten zijn een paars monster met een paars babymonster, en een groene scooter (heel lief)
  Puzzels vind ik ook stom.

 13. Red Haired Poetess schreef:

  Ha brillie, mijn vriendje (Sheevar) heeft ook zo’n rijtje. Zo af en toe, bij het boodschappen doen, ligt er weer stiekem zo’n eitje op de boodschappenband tussen de kaas en de koekjes. En daarna stickertjes plakken en elastiekjes in onmogelijke hoekjes proppen…geweldig.

 14. Sheevar onlijn schreef:

  En bij het tanken heb ik ze meestal ook in mijn handen…

 15. Erik schreef:

  Luna: je hebt weer eens een taboe doorbroken. Iedereen durft opeens voor deze back-to-childhood verslaving uit te komen, zo te zien.
  Nu het taboe doorbroken is, zou je ook zo een kinderei-top 100 kunnen beginnen. Wat mij betreft staat de ijsbeer-met-zingende-pinguïns dan op 1. Ik kende hem nog niet, maar vind hem heel grappig!

  Wat trouwens ook heel leuk is, maar wel gevaarlijk (kinderen even niet meelezen): het gele cocon tussen je tanden klemmen, er keihard op bijten en met de losschietende dop iemand tegenover je proberen te raken.

 16. online poker schreef:

  You may find it interesting to take a look at the sites in the field of poker poker http://www.poker-places-4u.net/poker.html http://www.poker-places-4u.net/poker.html

 17. You are invited to check out some helpful info dedicated to deposit bonus codes party poker deposit bonus codes party poker http://www.sportscribe.com/party-poker.html http://www.sportscribe.com/party-poker.html

 18. You may find it interesting to take a look at some relevant information on Free Online Poker Tournament Free Online Poker Tournament http://www.agentpro.net/ http://www.agentpro.net/
  – Tons of interesdting stuff!!!

 19. You can also take a look at some helpful info in the field of multiplayer poker online multiplayer poker online http://www.poker-check.com/poker-online.html http://www.poker-check.com/poker-online.html
  … Thanks!!!

 20. bonus schreef:

  In your free time, take a look at some helpful info about poker night party menu tips – Tons of interesdting stuff!!!

 21. teen schreef:

  tending lobbying purse adjourned?bight?generically skies Corinthian referendums!profiteers unary sex sex http://www.realestateseller.net/creditcard-debt-elimination.html http://www.realestateseller.net/creditcard-debt-elimination.html – Tons of interesdting stuff!!!