web analytics

8

STUUR LOW EEN KAARTJE!

Low is opgenomen in het ziekenhuis met het Syndroom van Guillain-Barré. Niet zo fijn. Heel erg kut zelfs. Doe eens lief, en stuur Low een kaartje. Heb ik ook gedaan.

LUMC
t.a.v. Low Schutte
Postbus 9600
2300 RC Leiden

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Dirk schreef:

  Lijkt me een goed idee! Ik ga zo ff een kaartje voor hem kopen!

 2. Kikkertje schreef:

  Tis geen kaartje, maar ik brand wel een kaarsje voor hem Luna.
  Wat een enge ziekte trouwens!
  Wel lief dat je dit op je site meldt.

 3. Robert schreef:

  Gistermorgen op de post gedaan.

 4. bartke schreef:

  Ik ken low niet, maar mijn neef heeft deze ziekte ook gehad… in nogal ernsige mate zelfs. uiteindelijk lag hij aan een beademingsapparaat en kon alleen nog maar met zijn ogen knipperen. Het goede nieuws is dat hij volledig is hersteld!

 5. karin schreef:

  Nu geschreven, morgen op de bus!

 6. ilse schreef:

  Goed dat je dit op je site zet, Luna! Zo krijgt hij tenminste wat kaartjes. Ik ga in elk geval vandaag eentje sturen. Ik heb zelf GBS (Syndroom van Guillain Barré) gehad. Bij de meeste dingen is het toch zo dat je pas weet wat het is als je het zelf hebt gehad. Hoewel de manier waarop je er mee omgaat sterk per persoon kan verschillen. En ook de mate waarin je het hebt verschilt enorm.

 7. karin schreef:

  WEET IEMAND HOE T MET M IS NU?

 8. bareuh schreef:

  jawel, met Low gaat het de goede kant op. Na een maand aan de beademing te hebben gelegen is hij op de weg terug. Hij gaat a.s. maandag naar een revalidatiecentrum. Afgelopen week heeft hij voor het eerst een paar stappen gedaan op een loopbrug, heeft hij met behulp van vrienden in zijn rolstoel een bezoek aan zijn stamkroeg gebracht en binnenkort krijgt tie een rock n rollator!

  Hij is er nog lang niet maar hij is hard bezig met knokken! Als ik meer nieuws heb, zal ik dit ook hier posten (uiteraard met toestemming van Low).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *