web analytics

8

PLOESIEPOESIE #049


Dit is Krelis, PloesiePoesie #049. Ik maakte Krelis in opdracht van K. die een cadeautje voor een vriend zocht. Krelis houdt van thee, U2, andere katten en het bezoeken van concerten. Meer foto’s en uitleg bij deze PloesiePoesie: klik. Deze PloesiePoesie is niet te koop. Wel te koop voor € 37,90 zijn: klik. Voor speciale PloesiePoesie-opdrachten ben ik altijd in! Stuur dan even een mailtje.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. K. schreef:

  Woeh hijs zo gaaf!! Kan niet wachten hem te geven!!!

 2. KA schreef:

  Vind je het nog wel leuk om te doen? Je hebt er inmiddels zoveel gemaakt dat het op productiedraaien begint te lijken. Hou er mee op als je het niet meer leuk vindt en bedenk een nieuw project!

 3. Puck schreef:

  Ik vind die ploesiepoesie’s van je zo onwijs leuk. Ik hoop dat jij het ook nog heel lang leuk zal blijven vinden. Kan me af en toe voorstellen dat het niet gemakkelijk is om iedere keer weer een karakter enz. te creeeren… Je doet het super!

 4. Broolyn schreef:

  @KA ????? Ze zijn nog steeds leuk hoor Luna!

 5. Luna schreef:

  Productiedraaien? Productiedraaien? Ik maak gemiddeld 1 PloesiePoesie per dag, waar ik zeker een paar uur mee bezig ben en dan is het ineens productiedraaien? Is een Martin Bril, die dagelijks een column heeft in de Volkskrant dan ook aan het productiedraaien? Of een Kamagurka, die dagelijks stripjes aanlevert aan verschillende media? Productiedraaien is het als ik hier in mijn atelier 5 Thaise hoertjes heb zitten die er achter elkaar, zonder pauze uiteraard, 10 PloesiePoesies per uur uit knallen… Maar momenteel vind ik het, naast dat het ‘gewoon’ m’n werk is, nog steeds heerlijk om de PloesiePoesies zelf te maken… dat van die Thaise hoertjes kan altijd nog…

 6. Moeder van Luna schreef:

  Goed gesproken kind,het is hardstikke leuk om te doen,en daar gaat het om…en deze
  Krelis is weer superleuk!!!!!Ga zo door!!!

 7. Brooklyn schreef:

  @Luna; En zo is het……hahahahaha!

 8. Kimske schreef:

  Dus Krelisje is niet door thaise hoertjes gemaakt??
  DAMN nu hoef ik em niet meer hoor ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *