web analytics

0

LUNA VALT OP RIJKE MANNEN

Ondanks twee emancipatiegolven zijn het nog steeds de vrouwen die zich in de keuken begeven en zijn het nog steeds de vrouwen die het merendeel van de andere huishoudelijke karweitjes op zich nemen. Ik vind dat een goede zaak. Vrouwen kunnen het ook veel beter. Maar als een man dan toch weinig in het huishouden doet, dan kun je maar beter een man hebben die genoeg geld verdient om al het huishoud-leed af te kopen. En die rijke man is natuurlijk ook in staat om belangrijke huishoudapparaten als een afwasmachine, een combimagnetron, een droger en een foodprocessor aan te schaffen. P. en ik wonen nog niet samen, maar als ik bij hem ben, dan kook ik altijd voor hem. Van tevoren ga ik fijn boodschapjes doen met zijn portemonnee. En als ik dan toch in de Albert Heijn sta mijn eigen boodschappen doe ik bij de Dirk van de Broek dan neem ik meteen een duur flesje wijn en een aantal tijdschriften voor mezelf mee. En als het op de route ligt, dan koop ik ook meteen een leuk cd’tje. Het kookt gewoon een stuk prettiger met een fles rosé van 20,- naast het fornuis en de nieuwste plaat van John Digweed op de achtergrond, dat begrijpt P. ook wel. Ik hoop dat P. nog rijker wordt, zodat we later een lekkere au pair in huis kunnen nemen. Een glas wijn op de bank drinken terwijl een andere vrouw de huishouding doet zou me namelijk nog beter bevallen.

Dit vind je misschien ook leuk...