web analytics

15

LUNA SMULT VAN ‘CAN’T BUY ME LOVE’

Mijn voorliefde voor pulp-tv diende te worden gestild. Ik zocht iets nieuws, iets slechts, iets wanstaltigs, iets geils, iets fouts, iets waarvoor ik thuis zou willen blijven! Ik zocht. En ik vond: ‘Can’t Buy Me Love’ op RTL5. Een soort van synopsis: ‘In de ex-Gouden Kooi-villa wonen 5 vrijgezelle jongens met 7 vrijgezelle vrouwen. De mannen verdienen geld door opdrachten te winnen, de vrouwen zijn bloedmooi en moeten 1 van die jongens zodanig zien op te geilen dat hij voor haar ‘kiest’. En wanneer hij voor haar kiest, krijgt zij zijn creditcard, zodat ze lekker kan shoppen. De 2 vrouwen die aan het einde van de week geen man hebben moeten de villa verlaten en plaatsmaken voor weer 2 nieuwe gorgeous bitches die door flink te foefelen en konkelen een man moeten proberen te veroveren.’ Wow! Ik vind het een pracht-format! Ik had het zelf willen verzinnen. Wat zeg ik? Ik wil zelf in die villa! Stop mij tussen 6 meisjes die nog niet eens 2 roze Triviant-vragen achter elkaar goed kunnen hebben and I’ll fit in perfectly! “Ik wil best seks hebben, als ik de volgende dag mag gaan winkelen op zijn kosten…”, heeft 1 van de deelneemsters gezegd en daar is nogal wat commotie over ontstaan in de media. Want, dat zeg je toch niet! Neuken voor geld? Neuken voor een paar Gucci-schoenen? Prada-shirtje? Nee! Dat kan toch niet? Nou, dat kan dus wel! Hell yeah! Geld is geil! Ik zou me volledig laten in- en uitwonen in die Villa! En als toetje op de seks met 1 of meerdere van die 5 brainless dudes, zou ik me volledig te buiten gaan met hun creditcard in de P.C. Hooftstraat en alles laten inpakken! “Ja, kunt u het voor me inpakken, met een strikje erom, ja, het is een cadeautje… ja, voor mezelf, ja! Heeft u er ook wat proefmonstertjes bij?” Dit programma laat zien dat het in 2008 voor mannen nog steeds verdomde stoer is om zoveel mogelijk vrouwen te neuken en ze ondertussen nog ‘een pornoslet’ te noemen ook. En dat vrouwen die niet er niet voor terugdeinzen om diverse pikken te pijpen nog steeds een hoer zijn. Pracht-tv! En nu ga ik zelf even shoppen. Als ik het hele huis zou schoonmaken terwijl ik alleen een luipaard-roze stringetje droeg mocht ik van P. iets leuks voor mezelf kopen. Waar is die creditcard?
http://www.rtl.nl/reality/cantbuymelove/home/

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Janssen. schreef:

  Ach,het is hun eigen speelgoed,ik kijk er niet naar en maak me er ook niet druk om.
  Vind het soms wel heel erg jammer dat deze programma’s bestaan en dat er nog mensen zijn die het leuk vinden om naar te kijken ook.
  Ik heb wel iets beters te doen!:)

 2. Moeder van Luna schreef:

  Die programma’s zijn om te gillen… van het lachen dan!!!

 3. vriendin H schreef:

  hahahahahahahahahahaha!!!!

 4. Sminkel schreef:

  Big up voor Luna!
  LOL

 5. sasvangent schreef:

  Het is maar hoe je het bekijkt he. In zekere zin is het je reinste girlpower. Het zal nog wel even duren voor de mensheid dat doorheeft.

 6. Janssen. schreef:

  Girlpower……toe maar!!!:)
  Waar de een zich om bescheurd ergert de ander zich kapot,dat is nu eenmaal zo!
  Gelukkig is er een ruime keuze op de buis of anders de knop…..

 7. Rob schreef:

  Ja Janssen, zo is er ook genoeg ruimte om NIET te reageren!

 8. angelique schreef:

  Dat programma is nog stommer dan de gouden kooi.

 9. Vriendin S. schreef:

  Nou… ik kijk dit programma toch maar liever NIET met mijn dochter van bijna 9… ik kan me dus mega irriteren aan het tijdstip waarop dit programma wordt uitgezonden! wat is dit voor voorbeeld?!

 10. Janssen. schreef:

  Wanneer Luna vind dat ik hier teveel aanwezig ben op HAAR log tikt ZIJ me wel op mijn vingers meneer Rob…..

 11. Rutger schreef:

  Ik moest zo fucking hard lachen toen ik dit las, Luna de Shopbitch. ;-)

 12. Goentah schreef:

  Ik vind het helemaal geweldig zoals jij dit onderwerp benadert, maar tegelijkertijd geef ik dhr. Janssen groot gelijk. Het is dommer dan dom, dus je moet het wel met een korrel zout nemen. (Een flinke korrel.)

 13. Tulp schreef:

  Dom programma, met “niet-te-slimme” mensen erin…maar je blijft stiekem toch kijken…PauperTV ten top! :)

 14. marijke schreef:

  ik sex liever dan ik shop…

 15. janine schreef:

  eindelijk iemand die er ook voor uitkomt bijna elke dag te kijken. Het is bulshit, pulp en/of slecht tv maar ik hou d’r van en kijk!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *