web analytics

6

LUNA OP EEN KERSTMARKT

Al zullen m’n vingers en tenen er waarschijnlijk vanaf vriezen; a.s. zondag, 14 december sta ik op een kerstmarkt! Jawel! Samen met nog veel meer andere ontwerpers, kunstenaars en creatieven! En het leuke; het is op het Westergas-terrein in Amsterdam!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. jojootje schreef:

  bedankt voor de tip.
  Het zit aan de goede kant van A’dam: vlakbij IJmuiden.

  We komen waarschijnlijk wel even sneupen, een kerstmarkt is altijd gezellig!

 2. Caroline schreef:

  Leuk !!! Bedankt voor de tip, kon niet kiezen uit alle kerstmarkten as zondag maar nu weet ik het.

 3. susan schreef:

  gezellig ik sta er ook met 1 t-shirt ;) en een ketel hete wijn..zie ik je daar lacheh..ik koop nu al een sleutelhanger van je met z’n poppetje en een doosje kattenneuzen.xx tot dan

 4. Marloes schreef:

  En ik kom ook even langs kachelen met mijn nichtjes!!

 5. Saartje schreef:

  Ik geniet altijd erg in stilte (zonder berichten achter te laten) van Maanisch. Heerlijk geschreven en vaak zo herkenbaar. Vandaag liep ik in stilte (zonder wat te zeggen) langs je kraam. Zag er goed gestyled uit. Leuke spullen. Heb niets gekocht. Shame on me. Ga zo door. Met je weblog en met al je creatieve bezigheden.

 6. Doinja schreef:

  En.. wast leuk vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *