web analytics

4

LUNA NAAR EEN KEKKE MARKT


"Luun, 1 juli is er een coole designmarkt in Amsterdam, iets met eco, art & design", schreef Nina, "zullen we samen een kraampje doen?" Leek me geweldig! Het enige probleem is dat ik de dag daarvoor om 22.00 vanuit Ibiza land op Schiphol. Maar een beetje die-hard PloesiePoesie-maker schrikt daar niet van. Dus! Binnenkort, op 1 juli, in Pand Oost in Amsterdam, gaat Luna, samen met Nina van www.creatiefopcommando.nl kekke spullen verkopen. Woehoe!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. jolanda schreef:

  oh gaaf zeg!
  Ik weet zeker dat iedereen dol is op jullie kraampjes. Jullie maken prachtige dingen!

  Waarschijnlijk heb ik (schoon)familiedag (die heb je ontmoet) maar ik zal proberen er onderuit te komen ;)
  lijkt me leuk die markt

 2. Aukje schreef:

  Oh nee, geïnspireerd op Camden? Damn, daar gáát mijn geld! (ik ben er dus :)

 3. DjB schreef:

  Geheel offtopic (alhoewel, het is wel een designer modelletje) voor luna, HK verslaafde:

  http://www.nu.nl/news/1104053/130/Hello_Kitty_laptop.html

 4. Cindy schreef:

  Dan komen we elkaar tegen! Ik sta daar samen met mijn chica-chica collega ook met een kraampje. Gezellig! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *