web analytics

9

LUNA IS HYPER

Terwijl P. nog ligt te slapen, schud ik hem wakker, om vervolgens ontzettend actief en heel hard ‘Hyper!’ in z’n gezicht te schreeuwen. Met grote, angstige ogen reageert P.: "Dat soort dingen mag je na m’n veertigste nooit meer doen hoor."

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Marti schreef:

  Hahahaahahahaaa! Geweldige reactie van P. ;-)

 2. Nina schreef:

  Hahahahaha!

 3. blue schreef:

  arme P….zo haalt ie de 40 nooit joh….

 4. seriouzz schreef:

  Doet me denken aan de documentaire “Some kind of monster” van Metallica waarin de drummer Lars Ulrich op 10 cm afstand van het gezicht van zanger/gitarist James Hetfield keihard “FUCK” brult!

 5. Dré schreef:

  Iets dergelijks overkomt mij ook wel eens op het werk, maar na m’n dreiging thuis te gaan zitten met hartritmestoornissen, zijn ze er mee gestopt. Nadeel is dan wel weer dat ik regelmatig het 8 uur journaal mis omdat ze me hebben laten liggen

 6. Suffie schreef:

  Dit soort reacties vráágt erom om het er nu nog even van te nemen!

 7. Nina schreef:

  Ik ben ook Nina, die rooie, en ik wil ook zeggen:
  Hahahahahaha!!!
  Gek mens. :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *