web analytics

21

LUNA DRAAIT EEN KLOKJE ROND

Vanmorgen 8.01. Een te wakkere stem van mijn moeder schalt vanaf de woonkamer naar beneden: “Heeee, komen jullie nog een keer je nest uit of hoe zit dat? Het is al 8 uur geweest.” Ik kijk P. aan en hij kijkt net zo moeilijk als ik. “Jesus, het is zaterdag, is het echt 8 uur?”, vraagt hij mij. Ik hoef niet op de klok te kijken om te weten dat het écht 8 uur is en dat m’n ouders al aangekleed en wel aan de ontbijttafel zitten. Ze staan elke dag standaard om 6.30 naast hun bed. Om 7.30 opstaan betekent uitslapen voor ze. Ik hoef ook niet te blijven liggen. Blijven liggen zou betekenen dat ik de rest van de dag het gezeur van m’n moeder aan zou moeten horen: “Ja, jullie liggen de hele dag op bed, zo’n leven zou ik ook wel willen. Neem een voorbeeld aan je moeder en die is 60!” Ik kan inderdaad een voorbeeld aan m’n moeder nemen, want ik snap niet waar zij en m’n vader de afgelopen 2 dagen wederom de energie vandaan haalden.Ze hebben bijna alle deuren in het huis in de witte hoogglans gezet en de rest van het huis zit in de grondverf. En ze hebben ook nog eens alle geleverde keukenfrontjes van IKEA geplaatst en ze vonden het nog leuk ook. Ik ben eigenlijk alleen druk geweest met het halen van boodschappen, het inschenken van bier en wijn en het regelen van hapjes en muziek. Het was weer erg gezellig, maar ik ben stiekem een beetje blij dat ze weer weg zijn. Even opladen, want ik ga vanavond en vannacht voor het eerst sinds maanden weer uit. Eerst een kaasfondue bij vriendin L. en daarna stappen. Chemisch stappen, dus morgen ga ik waarschijnlijk pas om 8.00 naar bed. Mooi het klokje rond.

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. poppie schreef:

  Ooooh daar zou ik ook wel weer eens zin in hebben, ouderwets chemisch stappen tot een uurtje of acht!

 2. Ab schreef:

  Energie over houden? Niet gaan stappen! Doen Pa & Ma vast ook. ;-)

 3. Rick schreef:

  Heeft je vader die Technics al onder de knie?

 4. Pilgor schreef:

  Hee Lunie, Echt leuk dat je er weer bent na dat gezeik bij die kabelboeren. Hoop dat je een te gekke avond hebt gehad! Chemisch is in your head….Wat dacht je van organische ammoniac ?!

 5. Pilgor schreef:

  PS. Op 28.01. vond ik je webcamplaatje het best…

 6. Pilgor schreef:

  PS2. Alhoewel die plaaat van 22.01 er ook wel lief uitziet….

 7. schreef:

  Ahhh lekker zeg, is alweer ff geleden en nu ben ik jaloers…

 8. Zwever schreef:

  En toch zijn ouders soms best lief

 9. ErHa schreef:

  Slaap lekker!

 10. brillie schreef:

  Pff, om acht uur al…. dan draai ik mij zeker nog een keer om.

 11. Ray schreef:

  Herkenbaar!

  Die oudjes zijn niet bij te houden!
  Ideaal bij verhuizingen en verbouwingen, maar inderdaad, erg vermoeiend.

 12. You may find it interesting to take a look at some information about Where Can I Play Texas Holdem Poker for Free poker – Tons of interesdting stuff!!!

 13. prescription schreef:

  You may find it interesting to take a look at some helpful info dedicated to prescription – Tons of interesdting stuff!!!

 14. tip schreef:

  Take your time to visit the pages about game

 15. fostering duplication converged herds evaporation arriving mortaring Englishizes erected reorganized:pouring cheap weight loss drugs without a perscription cheap weight loss drugs without a perscription http://s3.phpbbforfree.com/forums/?mforum=phentermine4u http://s3.phpbbforfree.com/forums/?mforum=phentermine4u Andre regal