web analytics

14

BRUCE BUTTON PROJECT


"Liefje, ik heb een idee", zei ik tegen P. maandagavond. "Ik wil buttons van Bruce door de stad gaan hangen op posters en standbeelden, zodat het net lijkt alsof die mensen een Bruce-button dragen. Lijkt me geinig." "Doe dat dan", zei hij. En aangezien ik alles doe wat P. zegt, prikte ik gisteren Bruce-buttons op verschillende posters door Amsterdam, dronk daarna wat glaasjes Prosecco bij vriendin I., en op de terugweg waren alle buttons al verdwenen! Leuk! Geweldig om te doen en ik vind het een heerlijk idee dat er nu mensen met een gratis Bruce-button rondlopen. Dus ik ga binnenkort nog veel meer buttons door de stad verspreiden! En dat betekent ook dat er dan nog meer foto’s te vinden zullen zijn bij de Bruce Button Project-pagina!

Het briljante logo van de Bruce-buttons (en ook het labeltje van de PloesiePoesies natuurlijk) werd 2 jaar geleden ontworpen door mijn lieve vriendje P. (niet te verwarren met partner P.)! En… sinds vandaag heeft hij ook een eigen website: www.patshop.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. kaatje schreef:

  Leuk idee! Ik heb laatst gedroomd dat ik twee ploesiePoesies bij je had besteld. Moet wel een voorspellende droom zijn toch? Dus ga zeer binnenkort een order plaatsen. Er zit wel een uitdaging bij, kjoetie heeft één oogje…

  http://kaatjesding.web-log.nl/mijn_weblog/kaatjes_schatjes/index.html

 2. Brooklyn schreef:

  Ge-Wel-Dig!!

 3. Cindy schreef:

  Kun je er misschien ook eentje bij mij voor de deur opprikken in Almere ;)

 4. darja schreef:

  ‘aangezien ik alles doe wat P zegt…’ haha!

 5. Marloes schreef:

  Geweldige actie! En zelfs bij mij in de buurt (de Pijp). Morgen goed mijn ogen open houden en speuren naar de bruce buttons..
  *maakt een mental note: niet te veel zuipen want dan ben ik niet meer zo scherp :-)

 6. Eveline schreef:

  Guerilla promotie. Ik mag dat wel. Ik ga binnenkort een ballonnenwedstrijd houden en stoepkrijten ter promotie van m’n Etsy winkeltje.

 7. Eveline schreef:

  Flauw trouwens dat vriendje P. jouw Ploeziepoesies-logo niet als werk op zijn site heeft staan…..

 8. Luna schreef:

  Dat heeft-ie wel hoor! Tuurlijk wel! Het staat onder ‘werk’ en dan onder ‘design’… :-)

 9. Rutger schreef:

  Haha! Amsterdam goes to meet Luna! ;-)

 10. Eveline schreef:

  Oohhh, dan neem ik dat helemaal terug.

 11. blue schreef:

  leuk idee!!!ik was vandaag in A’dam maar had zulke zere voeten dat ik het niet op kon brnegen om nog naar de PrHendrikkade te sjouwen :(

 12. sana schreef:

  ah…
  kom je er ook een paar in Zwolle plakken?

 13. Janssen schreef:

  Heel leuk idee!!!!:):)

 14. brownie schreef:

  En ??? ook een opdracht erbij gedaan ??? please take a picture from this button at your place and send it to ….. ????

  Misschien ook een idee voor een van je Ploesiepoesies ….. Soort van dooorgeefpoes, een echte globetrotter die zijn baasje ( je geeft hem in bruikleen ) elke dag een ansicht stuurt ???

  We zijn vrijdag in A’dam, nightwriters in het Nestheather, we houden onze ogen open !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *