web analytics

4

SHISHIR BESTEBREUR: FUCK YOU, YOU FUCKING FUCK

Een aantal maanden terug schreef ik een column over een ‘foute redacteur’. Deze man ging over mijn grenzen en ik schreef over m’n angst om hem online te exposen, over m’n angst dat hij ineens voor m’n deur zou staan, over m’n angst dat hij misschien wel al m’n kansen in medialand in de toekomst zou kunnen verkloten. Al mijn ‘foute-man-radars’ gingen af, maar ik heb zijn naam toen niet genoemd. Uit angst.

Stukje referentie: LUNA EN DE FOUTE REDACTEUR

Maar, Shishir Bestebreur, hier heb je je exposure. Jij hebt mij op alle social media geblokkeerd, terwijl ik jou niks heb aangedaan, maar jij mij. Dus, hier heb je je naam nog een keer; Shishir Bestebreur. Ik weet niet precies hoe vaak je een naam moet noemen in een tekst om SEO-technisch bij Google een beetje bovenaan te komen staan, maar hé, Shishir, ik ga ervoor! Net zoals jij er blijkbaar voor blijft gaan om vrouwen op een onfatsoenlijke en fucked up manier te benaderen en te blijven, blijven, blijven benaderen.

You creep!

Vandaag kwam ik erachter dat je onlangs een online vriendin van mij op net zo’n onbeschofte manier hebt behandeld en benaderd als mij. En hoewel ik toch zeker een half jaar niet aan jou heb gedacht, kwam bij mij alles weer boven. Een half jaar terug regeerde vooral m’n angst, maar nu is het boosheid. Shishir Bestebreur; you fucking fuck!

Jij hebt ervoor gezorgd dat ik me onveilig voelde in m’n eigen huis.

Een vriend van mij heeft uiteindelijk geregeld dat jouw werkgever op de hoogte werd gesteld van jouw foute praktijken en uiteindelijk kreeg ik ook je excuses. Maar jouw excuses naar mij waren een laf bullshit-praatje om mij en je toenmalige werkgever zoet te houden. Je bent daarna gewoon weer op zoek gegaan naar een andere vrouw, en weer een andere vrouw en waarschijnlijk nog wel 100 anderen en als je het maar vaak genoeg probeert is er altijd wel iemand die valt voor je fucking foute kutpraatjes. En voor die vrouwen, voor die meisjes, schrijf ik deze column. Vrouwen, meisjes; trust your gut, trust your instinct en zo af en toe; trust wat Google je laat lezen!

Shishir Bestebreur, schat, schatje, moppie! Ik hoop dat als mensen jouw naam gaan Google’en, dat ze dan als eerste op deze column terechtkomen. En dat ze lezen dat je een foute man bent. Met foute intenties. Je bent niet oprecht. Je verschuilt je achter je media-achtergrond, maar je hebt niks te bieden. Ik hoop dat geen enkele vrouw, of man, meer met jou wil daten. Of met jou wil samenwerken. Misschien als je er een paar therapietjes tegenaan gooit, even een paar jaar heel erg hard gaat soulsearchen, misschien dat je dan begrijpt hoe het werkt in de wereld. Hoe het werkt met de vrouwtjes, met de mannetjes, met mensen, met respect, met liefde, hoe je Godverdomme normaal met een ander omgaat. Maar voor nu ben je af. Dikke 0 op je rapport. Geen sticker. Geen medaille.

Shishir Bestebreur; ik ben niet bang meer voor jou.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Ivon schreef:

  Het enige wat ik voor je kon doen is dit samen met een tweet van Jenneke te delen weer op twitter en hopen dat meer mensen dit zullen lezen.
  Dit soort mannen moeten gestopt worden.

  liefs Ivon

 2. Terrence schreef:

  Wat een ‘@#&”! bestaan er toch!

 3. Paul schreef:

  Post dit vooral ook op LinkedIn, daar raak je hem waarschijnlijk het hardst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *