web analytics

0

REGEN, DILLE & POFFERTJES

middengelukt1

IMG_1660
Het is allemaal helemaal anders, deze woensdagochtend… oppaspuber M. was er een dagje eerder, dus zij moet naar school en… ook J. is al wakker, want hij gaat een ochtendje werken.

IMG_1665
Dat is even omschakelen! Wat zal ik deze ochtend gaan doen?

IMG_1667
Het lijkt mij de hoogste tijd om m’n haar te gaan verven, maar ik besluit dat morgen te doen, dan kan ik het langer in laten trekken. Gewoon een dagje achter de pc dus maar…

IMG_1669
En… om 14:00 vertrek ik richting de school van M., want ik heb beloofd haar uit school te halen om samen een cadeautje te kopen voor haar goede rapport (geen enkele onvoldoende!)… Maar… het regent! Maar… beloofd is beloofd! Dus ik stap op de fiets om meteen even de vislasagne bij m’n ouders te droppen en van die 2 minuutjes fietsen ben ik al tot op m’n onderbroek nat. HUIL!

IMG_1671
M’n moeder heeft weer een heel leuk kerstboom-ornamentje in elkaar gezet! Mooi hoor. Mijn zwierige en totaal onleesbare handschrift heb ik niet van m’n moeder geërfd, zo valt op dit briefje te zien.

IMG_1672
Hier sta ik, nog meer verregend te wachten voor een pashokje van de H&M, want verregend of niet-verregend, dat cadeautje gaat er komen.

IMG_1676
Het wordt uiteindelijk deze trui.

IMG_1677
En deze zomerjurk.

IMG_1679
En deze trui (die vind ik het leukste).

IMG_1681
Ook zo’n dingetje! Ze mocht van mij van die gouden nep-tatoeages uitkiezen bij de HEMA. Voor € 3,95 bij de HEMA, no problem. Maar bij de Wibra lagen praktisch dezelfde tatoeages voor 1 euro! Hoe dan?? Vast allemaal in hetzelfde Chinese fabriekje gemaakt.

IMG_1683
Je hoort altijd dat regen zo goed is voor de tuin, maar mijn dillestruik is helemaal geknakt. Net als m’n Oost-Indische kers. Huil! Ik haal alle dille van de plant af en doe ’t in de diepvries.

IMG_1684
Van de restjes maak ik een gezellig stilleven voor op tafel.

IMG_1689
Bruce denkt dat hij aandacht tekort is gekomen vandaag.

IMG_1690
M. had het toetje van vandaag uitgezocht. Heel goed gekozen en precies waar we allemaal zin in hadden met dat regenachtige weer.

IMG_1691
We kijken Masterchef en Utopia en gaan niet al te laat naar bed. Van regen word je moe.

Vorig jaar regende het ook al zo erg...

Vorig jaar regende het ook al zo erg…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *