web analytics

3

PRIMARK, 4-DAAGSE & EEN TOMAAT

beginpaginatotaal

IMG_3062
Begin de dag met een stapeltje pulp-tijdschriften! Mijn tante Ria geeft de Story’s, Privé’s en de Vrouw altijd aan mijn moeder en m’n moeder geeft ze weer aan mij en ik weer aan m’n buurvrouw. Mooi hoe dat gaat! De vaatwastabletten van de LIDL hebben een prijs van de Vrouw gewonnen.

IMG_3063
En dat is mooi, want die heb ik altijd in huis! SCORE!

IMG_3068
Hier zit ik alweer op een terras in Nijmegen. De echtgenoot en ik zijn rond 10:00 richting de 4-daagse gereden en konden de auto in het centrum parkeren. Ook dat is een SCORE! Oppasmeisje M. is mee, maar de andere 2 pubers ging liever zwemmen in De Beldert. Hier show ik mijn nieuwste armband. We zijn namelijk ook al naar de Primark geweest waar oppasmeisje M. 3 jurkjes heeft gekregen (hoera, jurkjes!!!!) omdat te vieren dat ze naar de middelbare school gaat. Ook de echtgenoot heeft wat nieuwe shirtjes gekocht. Ik heb 2 vintage jurkjes gekocht bij een kringloopwinkel die we onderweg tegenkwamen. Drukke ochtend en middag dus, maar met geen foto’s, want als je het druk hebt, vergeet je foto’s te maken.

IMG_3069
Ooh ja, ook dit tasje heb ik gekocht. Lekker basic. Zocht ik jaren naar.

IMG_3072
De echtgenoot showt hier z’n Harry Potter-shirt.

IMG_3074
Onze drankjes worden in plastic bekers geserveerd, want het is dus 4-daagse.

IMG_3075
We bestellen nacho’s!

IMG_3076
Met… wederom frituurhapjes. Was een onderonsje tussen M. en de echtgenoot.

IMG_3077
Het is dus de bedoeling dat we vriendin M. gaan inzwaaien. Dat is geen correct woord, maar we wachten haar dus op bij de finish.

IMG_3079
Het is alleen een beetje warm. En het duurt heel lang en we krijgen vriendin M. maar niet te pakken, want alle netwerken lijken eruit te liggen. Ook oppasmeisje M. vindt dat het nogal lang duurt allemaal.

IMG_3081
En het is dus warm. En druk. En warm. En druk.

IMG_3082
Waar blijft vriendin M. nou???

IMG_3083
Gelukkig vindt oppasmeisje M. het nog wel leuk, maar de echtgenoot vindt het na 2 uur wachten wel welletjes geweest. Ik eigenlijk ook. Want het is dus warm. Vriendin M. houdt haar cadeautje tegoed!

IMG_3087
Als ik thuiskom heb ik een kaart gekregen van Linda! Die heeft eindelijk haar schilderij ontvangen (dat ik 1,5 maand geleden al beloofde)!

IMG_3089
Ik ben heel blij met m’n Ibiza-style armband en ik ga online op zoek naar materiaal om ze zelf te maken. Lijkt me een leuke vakantie-activiteit met de pubermeiden. Het meeste heb ik al in huis (duh!), ik mis alleen het sluitwerk. Blijkt nogal moeilijk te vinden, zo’n brede sluiting. En het is eigenlijk te warm om me druk te maken over hang- en sluitwerk.

IMG_3092
Het is ook te warm om me druk te maken over m’n buikje.

IMG_3093
Maar het is nooit te warm om oppasmeisje M. vet in te maken met Skip-Bo.

IMG_3096
Helaas verlies ik 2 keer vet achter elkaar. HUIL! Het hang- en sluitwerk kan ik ook nog steeds niet vinden, maar ik ben wel zeer gelukkig met het feit dat mijn laptop het buiten doet dankzij onze nieuwe WiFi-verbinding.

IMG_3100
En wat moet jij nou??

IMG_3103
Ooooh! Een frietje?

IMG_3106
RAVAGE! Een week geleden hadden we een nogal teleurstellende ervaring met McDonalds, maar we hebben een tegoedbon gekregen voor 4 menu’s. Die heeft de echtgenoot dus even opgehaald, inclusief de andere pubermeiden.

IMG_3107
OMG! OMG! OMG! Een tomaat!!!!! Helemaal zelf opgekweekt van zaadje naar tomaat! Nu alleen nog even rood worden!

IMG_3108
En er komen er nog veel meer aan de tak! Ja, dat is GAAF! ’s Avonds kijk ik nog een vrouwenfilm met de pubermeiden, maar ik stuur oppasmeisje M. halverwege naar bed, want die heeft morgen haar laatste schooldag. Spannend! Ik lig er zelf een uur later in, want ik heb het heet en warm en ik ben moe.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Wat voor brede sluiting zoek je precies?

  2. patchwork schreef:

    En gewoon een ouderwets stuk elastiek gebruiken, kan dat niet?

  3. Sanne schreef:

    Dat Harry Potter shirt, waar heeft de echtgenoot die gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *