web analytics

2

PLOG WOENSDAG 1 JUNI 2016

beginpaginatotaal

IMG_3437
Hoe laat is het? Nou, het is 5:00, ik lig al een uur wakker van een snurkende man en toen om 5:00 ook nog eens de vogels begonnen te fluiten leek het mij een goed moment om uit bed te gaan.

IMG_3438
De krant is er nog niet eens! Dan maar even een rondje blogs en plogs lezen en wat werken voor de Love Bubbles.

IMG_3439
Mooi, mijn man is wakker, de krant is er. Brood smeren, koffie drinken.

IMG_3442
En ook de Bruce is nu pas echt wakker, als in; knuffel-modus aan.

IMG_3443
Ik maak de plog van gisteren.

IMG_3444
En ik bedenk me wat ik vandaag aan ga doen voor de foto die in de Viva gaat komen bij m’n interview. Ik had dit gedacht.

IMG_3446
Zekers wel! Met m’n make-up-loze hoofd. Ik voel me enigszins kaal.

IMG_3452
Ik post even m’n review van dit belachelijk grote apparaat, de Wanachi Mega Massager! OMG! Hij is groot en onhandig en nou ja, GROOT.

IMG_3454
De fotografe en de visagiste komen bijna, dus ik lees even de nieuwe Flow. Iedere keer denk ik weer; ik ga m’n abonnement opzeggen. Het is namelijk zoveel van hetzelfde.

IMG_3455
Al is dit een toffe illustratie.

IMG_3456
Maar dit! Dit! Mindful tekenen, mindful koken, mindful neuken, mindful wandelen, mindful internetten, mindful schijten. HOU OP MET ME HOOR!

IMG_3460
Al kan ik nu best een beetje mindfulness gebruiken, want de Viva-visagiste en Viva-fotografe zijn gearriveerd en ik moet nu een uur (!) stil zitten zodat er 10 lagen make-up op kunnen. Hoeveel make-up ligt er momenteel op m’n tafel? Heel veel!

IMG_3461
De meisjes zijn bang voor Nina. HAHAHAHAHA! Dus Nina moet in de bench. Zielig!

IMG_3462
Nou ja, ik lig hier op de bank in m’n rode jurkje met zwarte petticoat en m’n laptop en wat vibrators. Ik doe m’n best om leuk en gezellig en spontaan te kijken. SMILE! Ik heb zelf nog geen foto gezien, ik laat alles losssssssss! Over een week of 6 in de Viva. Het interview zelf is in ieder geval leuk geworden.

IMG_3465
Bruce mocht niet op de foto. Ook zielig.

IMG_3466
M’n make-up is dus helemaal anders dan ik het zelf zou doen en ik voel me ietwat anders dan mezelf. Ik voel me een cartoon-figuurtje. De visagiste had ‘wings’ naast m’n ogen gemaakt en ik weet niet of dat wel zo handig was met mijn bril, maar fuck it, ik laat het losssssss (OMG, wat mindful)!

IMG_3467
Eerst die 10 lagen make-up eraf halen. Bah. Ik heb 4 watjes nodig en dan nog voelt het niet schoon.

IMG_3469
En dan snel nog even deze dame uitlaten.

IMG_3473
Even langs m’n ouders en daar ben ik uiteindelijk zo lang aan het praten, dat ik de tijd vergeet en ooooh, ik moet nog naar de Emté en de oppaspuber komt al bijna thuis!

IMG_3475
Gelukkig wil deze knapperd mij even snel naar de Emté brengen!

IMG_3477
En dan weer snel naar huis! Onze roos staat eindelijk in bloei!!! Mag ook wel eens een keertje. Wanneer wordt het nou écht zomer???

IMG_3483
De oppaspuber heeft heel ingewikkeld wiskunde-huiswerk en ze raakt al in paniek als ze eraan denkt, maar… we hebben er de hele middag rustig samen aan gewerkt en… ze snapt het! Iets met driehoeken, inlijsten, cirkels, oppervlakte, centimeters, vierkante centimeters, Pi en trapeziums! Ze is zelf ook blij dat ze het snapt. Nu nog leren rustig blijven, dan komt allllllllles goed!

IMG_3485
Tijd voor aardappeltjes uit de oven.

IMG_3486
En kabeljauw met cheddar en tomaatjes uit de oven.

IMG_3487
J. en de oppaspuber kijken een stukje van Captain America. Vind ik geen bal aan.

IMG_3489
Hmmmmmm… met ook nog eens sla uit eigen tuin!!!!

IMG_3491
Kom ik nu achter. Als je je iPhone omdraait, dan heb je ineens wél alle knopjes voor Pi, Sinus, Co-Sinus, Tangens en meer van dat soort opties. Handig!

IMG_3494
Quote van vandaag.

IMG_3495
Sid ligt in m’n atelier.

IMG_3496
En ik kijk hier even vol weemoed naar. Ik wil dromenvangers maken, maar ik heb het te druk met al m’n andere werk gehad. Zucht…

IMG_3501
Dit wordt ’t voor vanavond. De oppaspuber ligt in bed en ik ga nu even al die make-up van vanmiddag er echt af-scrubben en wassen. Na het lushen voel ik me weer helemaal mezelf.

IMG_3505
Sid ook. Die komt even wat kopjes op de bank halen terwijl we naar Idols kijken.

IMG_3514
En ik Snapchat wat met dochter S.! Vroeg naar bed. Ik kijk niet eens de uitslag van Idols af. Wat een stom programma is het ook eigenlijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Dus de Viva-meisjes kunnen leuker/beter interviewen dan die Jan met de korte achternaam. Nu ben ik benieuwd welk nummer ik moet gaan kopen. Luna met 10 lagen make-up WOOhoo!

  2. Ingrid schreef:

    Best veel make-up. Opgemaakte ogen en mond prima maar zo’n gore dikke laag op je gezicht…..
    Understatement dat die groot is de wanachi-mega-massager ??Je valt er bijna achter weg op de foto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *