web analytics

15

LUNA EN VRIENDIN S. IN LONDEN

Londen dus. Ik kan iedereen met een dip of depressie aanraden om eens flink met het verstand op nul en de blik op oneindig heel veel geld uit te geven! Wie zegt dat geld niet gelukkig maakt heeft nog nooit rücksichtslos geshopt in Londen. Ik voel me in ieder geval een ander mens nu. Frisser. Gezelliger. Mooier. En m’n haar zit ook een stuk beter ineens. De Londen-toon werd meteen gezet bij de eerste winkel die S. en ik betraden. Bij binnenkomst werd ons een drankje in onze handen gedrukt, want het was die avond ‘girls night in’, wat voornamelijk betekende dat we heel veel korting kregen bovenop de al goedkope prijzen. En we kregen bij besteding van 25 pond ook nog eens ‘a nice present’. Maar vooral het woordje ‘korting’ triggerde een heleboel bij ons. En dat is ons eigenlijk het hele weekend blijven triggeren. De meeste aankopen waren ontzettend nodig, zoals strapless jurkjes, lange jurken, geile slipjes, hypergekleurde panty’s en ringen, heel veel ringen. Andere aankopen léken vooral ontzettend handig. Vrijdag vonden wij het na inname van 3 wijntjes die geschonken werden in glazen van 0,25 cl ("Hebben we nu allebei een hele fles wijn op?") namelijk ineens een superstrak plan om een soort van bodykorset-achtig ding te kopen dat in 1 keer al ons vet zou wegdrukken. Maar eenmaal in terug in het hotel kreeg ik de elastische, zwarte worm met geen mogelijkheid over m’n lijf getrokken en daarna kon ik me eigenlijk helemaal met geen mogelijkheid meer bewegen. Vriendin S. moest me uit m’n lijden komen verlossen voordat ik in m’n broek pieste van het lachen. Maar het akkefietje met het korset zette me wel aan het denken toen ik zaterdagnacht in een typisch Engelse bowlingtent met 50’s muziek op de bank hing. Ik besloot het allemaal anders te gaan doen als ik terugkwam uit Londen! Ik zou me voortaan elke dag keurig gaan opmaken met veel glitters, me elke dag gewoon netjes aankleden, vrouwelijk, dat soort dingen. Niet de hele dag in m’n pyjama blijven hangen. Of in m’n joggingbroek. Ik zou m’n nagels weer gaan lakken, eens een keertje onder de zonnebank gaan, afvallen, weer richting de 60 kilo gaan wegen in plaats van over de 70. Londen heeft me in ieder geval een flinke dosis energie gegeven. And that was just what I needed. Momenteel zit ik nog steeds in m’n pyjama dit stukje te tikken. Maar ik heb vanmorgen wél al 1500 steps gedaan. En de afwas. En ik heb 2 kastjes geschilderd. En m’n voorraadkast uitgemest. Benieuwd hoe lang dit gevoel blijft hangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. susan schreef:

  morgen is het over.

  dus moet je weer naar London
  heerlijk daar

 2. Leo schreef:

  Ik ga denk ik meteen ook maar een reis londen boeken :)

 3. esther schreef:

  Ben ook benieuwd :)
  Wat een prachtige foto heb je er vandaag trouwens opgezet van jezelf.

 4. Linda schreef:

  Esther was me te vlug af…. want je nieuwe foto viel me gelijk op! Blij voor je dat je je nu een stukkie beter voelt! Vasthouden he!

 5. Luna schreef:

  Ja, die foto maakte ik toen ik na de 3 wijntjes op het hotelbed lag bij te komen ;-)

 6. Rutger schreef:

  Londen klikt als het wahallah. Daar moet ik ook eens naar toe.

 7. Lindalala schreef:

  Klinkt goed!

  Mooie foto trouwens!! Je ziet er ook ‘anders’ uit dan op de andere foto’s. Het London effect? Lichter, serener, liever. Niet dat je er eerst donker, hyper en boos uitzag hoor, maar gewoon, anders… Leuk.

 8. Luna schreef:

  Deze foto is de enige die niet ‘bewerkt’ is… de andere foto’s schiet ik meestal in een ‘overbelicht’ standje, zodat ik een heel wit gezicht krijg :-)
  Dit is dus Luna enigszins au naturel, met sproetjes… :-)

 9. Jan schreef:

  Drie hele glazen van wel 0,25 cl, Luna?

  Daarvan gaan er 400 in een liter, dus zo erg kan het nooit geweest zijn …

  Dit is net zo´n verschrijving als op http://www.tedora.nl want daar lees je dat hun sieraden uit 925% zilver bestaan, terwijl ze 925 promille bedoelen…

 10. Luna schreef:

  Je hebt helemaal gelijk Jan!

 11. Jitske schreef:

  Je lijkt een beetje op halina Reijn :)

 12. Honne schreef:

  Mooie foto Luun :-) , al hoopte ik stiekum dat je er in corset op zou staan :-P .

  Mmmmm lijkt mij ook wel gaaf een keer winkelen in Londen, maar ja het geld is op…. wasmachien stuk en een nieuwe moeten bestellen :( .

 13. rudy kaals schreef:

  I love London! Een gemoedelijke chaos.

 14. Marloes schreef:

  LONDEN BABY!! ik zei het toch dat het je goed zou doen…Londen is geweldig, je krijgt er nieuwe energie van. Blij om te horen dat het je bevallen is :-)

  ps Portugal is ook zeer goed te doen, ook heel relaxed dat we illegaal kunnen internetten zo hier aan het zwembad..ben een beetje verslaafd merkte ik na 4 dagen zonder internet *bloos

 15. sana schreef:

  … ik wil ook naar Londen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *