web analytics

30

KAMASUTRABEURS, DEEL 3; KEEP SMILING

Ik heb zaterdag in een vlaag van verstandsverbijstering (lees; alcohol) een glimmend diamantje op mijn tand laten lijmen. Ik ben net een uur bezig geweest om het ding er weer vanaf te bikken. Ik heb dit weekend voor het eerst van m’n leven een mannelijke stripper gezien. De man was lekker en bewoog ook lekker. Ik vond het zeer prettig om naar hem te kijken. Toen hij echter een meisje uit het publiek trok, haar op een stoel deponeerde en haar vervolgens begon te nepbeffen, ben ik afgehaakt. Plaatsvervangende schaamte. Ik heb meisjes in strings lollies uit zien delen. Ik heb een man wiens voeten aan elkaar zaten door middel van een zware ketting en daarbij een grote ijzeren bal achter zich aansleepte, met een stalen gezicht vertelt dat hij er mooi uitzag. Doordat ik deze man naast dit compliment een grote glimlach gaf, geloofde hij mij. En oudere man in een kort, rood leren rokje met bijpassende rode lippenstift heeft mij verteld dat hij geen slipje droeg. “Leuk voor je joh, ik draag ook nooit een slipje”, zei ik tegen deze oudere man, met weer een grote glimlach. Deze oudere man was zeer in zijn nopjes met mijn antwoord. Een onbekend meisje fluisterde mij toe dat ze net een piercing door haar schaamlippen had laten zetten. “Echt? Hartstikke spannend zeg. Leuk!”, zei ik tegen dit meisje, met dezelfde glimlach die al de hele dag op mijn gezicht zat. Na 2 dagen rondlopen op de Kamasutrabeurs heb ik 1 ding geleerd. Werken in de seksindustrie zou voor mij niet vol te houden zijn zonder dope of alcohol. Wil ik namelijk die verrekte semi-geile glimlach op m’n bek kunnen houden, dan heb ik of een xtc-pilletje nodig, of 2 flessen rode wijn. Een fles champagne wil waarschijnlijk ook wel helpen.

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. jonnie schreef:

  Toegegeven een oude vent in een kort leren rokje, een andere vent vastgeketend. Normaal is anders.

 2. jonnie schreef:

  Nu heb ik altijd wel de neiging om onder korte rokjes te kijken, ongeacht de inhoud.

 3. jonnie schreef:

  He Luna! je had even een screenshot van die opgeplakte diamant moeten maken

 4. jonnie schreef:

  Ik ben het met je eens wanneer je maar genoeg alcohol drinkt, zo ongeveer alles wel leuk en draagelijk wordt. Met een six pack bier achter mijn kiezen kijk ik zelfs naar Oprah !!

 5. jonnie schreef:

  met plezier !

 6. jonnie schreef:

  Luna, geen kamasutra beurzen meer voor jou?

 7. mees schreef:

  Jonnie geen Luna meer voor jou? Tijd voor een eigen leven zou ik zeggen.6 reacties in 11 minuten is erg fanatiek.

 8. Theo schreef:

  Laat die jongen toch, het is het enige wat hij heeft. En zo blijft hij tenminste van de straat af.

 9. Flashheart schreef:

  Lunamania slaat hard om zich heen…

 10. Martin schreef:

  Tegen jezelf praten kan best therapeutisch zijn, hoor.

 11. Jaco schreef:

  … Lunamania wordt steeds groter inderdaad. Hopelijk stopt Luna niet op haar hoogtepunt!

 12. Vera schreef:

  “Vertelt” als voltooid deelwoord heb ik als “verteld” geleerd…

 13. Patrick schreef:

  Goed na het lesje Nederlands van Vera, waar ik me persoonlijk aan stoor, (ik ben leesblind, en niet iedereen schrijft zo foutloos als Vera (tollerantie Vera, Tollerantie)) even mijn reactie op de man in de rok, zonder slipje.

  Ik zou het niet kunnen Luna, met een stale gezicht en een glimlach zo antwoorden. Ik werk in een branche waar ik veel mensen tegenkom. Ik kwam op een gegeven moment een oudere man (+/- 70) tegen op mijn werk, volledig in een mantelpakje, panty, broche op het jasje en parelketting. Ik stond met een bek vol tanden, en wist niet hoe ik het had. Ik zou op de beurs bij deze man hetzelfde hebben gehad. Je doet het dus al goed zonder de XTC en Alcohol, blijkbaar.

 14. Jaco schreef:

  “verteld” is het inderdaad en het eerste deel van die zin is bovendien niet congruent. Luna had wellicht een taalkundig dipje vanwege vermoeidheid ?

 15. Patrick schreef:

  Ik ben ook niet congruent…… Waar hebben we het nou allemaal over…. Taal kamasutra???

 16. slappezever schreef:

  laat ik maar niet reageren. dus.

 17. Patrick schreef:

  Prfrfrfrfrftttt.

 18. Guard schreef:

  Wat het relaas van mees over de schadelijke werking van xtc met de kamasutra beurs te maken heeft, ontgaat me een beetje. Bedoelde je misschien dat sex ook slecht voor je ogen is???
  Wat de beurs zelf aangaat: ik was van plan om daar ook nog eens een keer te gaan kijken, maar nu ik weet dat er opa’s met rokjes rondlopen, die dan ook nog geen slipje aan hebben, weet ik niet of ik er nog veel behoefte aan heb. En wat betreft die smile: Je ligt toch een hele dag in een scheur (hmm, misschien wat dubbelzinnig) om dat soort mensen. Keep smiling is zo in iedergeval vol te houden (voor 1 dag)

 19. Martin schreef:

  Nee, om maar met de Katholieken te spreken (no offence): “masturbatie is slecht voor de ogen”…

 20. tijger schreef:

  slechte ogen van masturberen? je krijgt er toch rsi van?

 21. jonnie schreef:

  Nee, ze zeiden van masturbatie dat het slecht is voor je rug.

 22. Suffie schreef:

  au…..

 23. Luna schreef:

  Ik vind het zeer triest dat ‘men’ melding maakt van de spelfouten in mijn stukjes… Helaas komen deze meldingen de laatste tijd vaker voor… Maar als er behoefte is aan een ‘vind-de-spelfout-in-Luna’s-teksten-wedstrijd’ dan hoor ik het graag…

 24. jonnie schreef:

  He, luna ik heb geen antwoord gekregen op mijn vraag. En ik heb een paar zinvolle opmerkingen gemaakt (dacht ik zo)

 25. Luna schreef:

  Jonnie; volgende maand ben ik gewoon weer op de beurs!

 26. Patrick schreef:

  Luna ik sluit me geheel aan bij je opmerking van 22:09. Ik heb me er heel erg aan gestoord. Je weet dat ik een fan ben van je site, dit was de eerste keer dat ik een beetje verdrietig was. Tegen Mees, Jaco en vooral aanstichtster Vera wil ik zeggen. Als jullie graag spelfouten willen zoeken, ga dan een weblog beginnen en maak er inderdaad een wedstrijd van. Jullie realiseren jullie blijkbaar niet dat het voor sommige mensen elke dag weer een “Hel” is als ze de pen moeten oppakken, omdat ze leesblind zijn. Ik ben 1 van die mensen. Regelmatig op forums en dergelijke word ik weer op spelfouten gewezen. Ik schrijf dan direct terug om te vragen of ze het leuk vinden om me in de grond te stampen, en vermeld daarbij mijn leesblindheid. Ook leesblinden willen internetten zonder elke keer op hun fouten gewezen te worden. Ik vraag me af of Mees, Jaco en Vera ook bij zebrapaden staan om tegen Rolstoelers te zeggen dat ze moeten opstaan en lopend oversteken, omdat het een voetgangers oversteekplaats is. Tenslotte, waarom maar ik me zo druk, dit is toch niet tegen Patrick. Ik maak me druk omdat het wel zo aankomt. Of het nu tegen mij is of iemand anders die leesblind is, of in dit geval tegen Luna, het getuigd van onverdraagzaamheid en bovendien wordt het onderwerp waar het echt om gaat spreekwoordelijk verkracht. Dus Vera, vraag Mees en Jaco om samen met jou een saaie weblog op te starten, die gramaticaal en spellingwijze correct is, maar laat andere met rust met je d’s en t’s. En ja ik noem de mensen die hier over schreven met naam, misschien politiek niet correct, maar denk eens na, je kan mensen kwetsen.

 27. eric suiker schreef:

  Genoeg gelult over vouten. We willen sex, drugs en vooral Luna.

 28. Luna schreef:

  Thanx Eric!!!!!!!!!!

 29. wimpie schreef:

  OK, ik ben het er dus helemaal mee eens, zis is not ze place om het over grammaticale (on-)juistheden te hebben. Maar ik moet toch ff kwijt dat Patrick het ook zou kunnen opvatten als mogelijkheid om iets op te steken. Of kom ik nu badinerend over, dat is niet mijn bedoeling. Wat maakt het ook allemaal uit, lang leve de lol!!

 30. Patrick schreef:

  Geen flauw idee wat badinerend betekend, maar wimpie, ik hoef niets te leren hoor. Maar zoek leesblindheid eens op in het woordenboek, dit is het laatste wat ik zeg hierover.