web analytics

4

FOTO’S VAN VROEGER, EIEREN & HOUSE

beginpaginatotaal

IMG_6880
Het hele huis slaapt nog, maar ik ben er alweer uit om 8:00! Even kussen en knuffelen met Bruce, veel koffie drinken, TLC kijken en de huiskamer opruimen.

IMG_6863
OMG! Dit zijn dus de foto’s die m’n jeugdvriendinnetje Inge heeft opgestuurd. Hier zitten we ergens op een bankje in de Efteling.

IMG_6864
En dit was een feestje bij Petra voor de hele klas. De echtgenoot geloofde niet dat ik dat meisje vooraan met dat lichtgroene shirtje ben. Achter mij zit m’n eerste vriendje, die heel toevallig dezelfde naam heeft als m’n laatste vriendje; Joost.

IMG_6865
Hier ben ik aan het schuifelen met Joost! HAHAHA! Naast ons is Frank (die jongen die de camera in kijkt met dat bloemetjes-overhemd) aan het schuifelen met Petra en ik was vroeger heel erg ontzettend verliefd op Frank (waarom had ik dan verkering met Joost?). Anyway, ik kom Frank elk jaar tegen op Appelpop en hij was toen dus ook op mij (vertelde hij), maar durfde, net als ik, niks te zeggen. Mijn hele leven had dus totaal anders kunnen lopen! Ik had wel 10 kinderen van Frank kunnen hebben en die allemaal in m’n eentje op kunnen voeden, want Frank is vrachtwagenchauffeur en dus lekker vaak van huis weg. HAHAHA!

IMG_6866
Nog zo’n trip down memory lane, al zie je mij dus niet, want Tony springt door de foto. Ik sta naast Remco, mijn buurjongen, die een auto-ongeluk heeft gehad. Daarnaast Niels (zijn ouders wonen nog steeds waar ze vroeger woonden, dus ik kom z’n vader regelmatig tegen tijdens het uitlaten van de hond) (want ik woon dus op 250 meter van waar ik vroeger woonde en waar mijn ouders nog steeds wonen). Op de grond ligt Edwin en in het midden staat Inge. Ik denk dat ik een paar maanden later m’n eerste ‘echte’ verkering kreeg. Dus ik was hier nog enigszins lief, onbevlekt en onbezoedeld. Het is 25 jaar geleden! VIJFENTWINTIG!!!!

IMG_6883
Okay! Tijd om eieren met spek te bakken voor het hele huis (dat langzaam wakker wordt). Broodjes voor 9 personen; no problem!

IMG_6884
En maar weer een horrorfilm!

IMG_6889
En dan is het tijd om jullie spullen in te pakken. De kamer van oppasmeisje M. is gebruikt als opslagruimte.

IMG_6890
En er sliepen dus 5 meiden naast elkaar in de kamer van dochter S.; paste precies!

IMG_6895
Terwijl de echtgenoot de meiden naar huis brengt schrijf ik een plog en kijk ik een aflevering van Dr. Phil.

IMG_6907
Daarna lees ik een stuk op de site van de Volkskrant met de titel: ‘Een tatoeage geeft aan mij de boodschap; ik heb lak aan alles en iedereen.’ Ik vind de schrijfster van de column maar een stom wijf. Oh, dat is misschien ook wel iets te bevooroordeeld. Maar om mensen met een tatoeage nu neer te zetten als ‘verliezers’; haha! Ik maak een mooie foto voor haar.

IMG_6909
De echtgenoot is inmiddels weer thuis en we gaan genieten van onze RUST! Helaas hebben de pubermeisjes alle lekker hapjes, chips, koekjes opgegeten. Niks meer te vinden, behalve deze 2 koekjes.

IMG_6910
Koekies????

IMG_6913
Dan maar een bordje pasta met champignons. Ook lekker.

IMG_6914
We kijken naar House tot we naar bed gaan. We zijn moe, maar het was een top-weekend!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. jess schreef:

  Whahahahah…. die oude foto’s. Charmant hoor. Weet het nog goed. Ook het kliekje van en van rondom De Praam…….. geen dag ouder geworden. Nou ja….. beetje dan…..

 2. ria schreef:

  Leuk oude fotos ,en dat heb je pubers in huis eten alles op, maar jou kennede heb vast nog wat lekkersx

 3. Jaap van Wijk schreef:

  Bankje waar jullie zitten, staan voor het Carnaval Festival.

  Verder heel leuke plog :-)

 4. Jolanda schreef:

  Nou die schrijfster van die column is inderdaad wel erg zwart wit zeg. Niet alleen ten aanzien van de tatoeages, maar wat te zeggen van de volgende zin: ‘Maar, een Turkse kennis heeft zijn dochter onlangs weten over te plaatsen van 2-havo op een chaosschool naar 3-havo op een ambitieschool. Iedereen heeft óók ergens een moment om te kiezen en te knokken.’

  Waarom moet ze expliciet noemen dat het om een Turkse kennis gaat? Alsof die altijd gedoemd zijn op een chaosschool te zitten…………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *