web analytics

0

EEN NOGAL CHAOTISCHE ZATERDAG

middengelukt1

IMG_7078
Ja, ik kijk heel zielig, want het was weer een kort en onderbroken nachtje. Nina is nog steeds niet helemaal lekker, darmtechnisch gezien.

IMG_7082
Ach ja, dan heb ik de hele ochtend de tijd om alvast wat lekkere hapjes te maken voor morgen.

IMG_7083
Tonijnsalade met een keurige jaren-zeventig-styling.

IMG_7089
En hier sta ik alweer met dochter S. in de H&M om wat cadeautjes voor haar vader te scoren. We moesten ook nog wat boodschappen doen en het regent de hele dag en we zijn op de fiets en aaaargh!! Maar… toch is het heel gezellig en we kunnen ontbijten met een loempia op de markt, wat wil je nog meer op een zaterdag?

IMG_7093
Nou… lunchen met een restje Chinees van gisteren. Dochter S. lijkt op haar vader en bezit de kwaliteit om in de keuken altijd in de weg te staan. Ik ben op dat hakblok aan het snijden, de rest van het aanrechtblad is vrij, maar toch gaat ze hier haar Chinees opscheppen. HAHA!

IMG_7094
Ach, dan ga ik toch een paar minuten later verder met m’n Spaanse gehaktballetjes!

IMG_7095
Oh, en misschien was er verder geen plek meer op het aanrecht. Ik ben lekker bezig.

IMG_7096
Hmmmmm!

IMG_7097
En dit wordt de tomatensaus. Ook hmmmmm…

IMG_7098
De rest van het huis is ook ontploft, dus het is een goede zaterdag.

IMG_7100
En de ballen worden lekker. Ik heb nog veel meer gemaakt, maar daarvan zijn geen foto’s, want ik had vieze handen.

IMG_7105
’s Avonds eten we een pasta met verse spinazie en zalm.

IMG_7106
Vriend R. is ook aanschoven voor het eten en kijkt samen met J. en S. naar Kill Bill 1 & 2. Ik heb geen zin in al dat visuele geweld en doe een poging om nog wat te werken.

IMG_7107
Maar ik word afgeleid door dit geweld. Ik weet niet eens meer hoe ik bij dit soort plaatjes ben beland, maar ik ben er toch zeker wel 10 minuten volledig van van slag en daarna lukt het me ook niet meer om een stukje te schrijven. Giraffen schieten? Why?? Ik overweeg heel even om nooit meer vlees te eten, maar die vlaag van verstandsverbijstering duurt ook maar even. Niet dat mensen die geen vlees eten geen verstand hebben overigens. Ik vind vlees veel te lekker. Maar giraffenvlees laat ik aan me voorbij gaan de volgende keer als ik het op m’n bord krijg.

IMG_7111
Over tot de orde van de zaterdag. The Voice Kids wordt gewonnen door Lucas. Hier vind ik ook heel veel van. En ik overweeg om volgend jaar niet meer te kijken, maar waarschijnlijk duurt die verstandsverbijstering ook alleen maar tot de volgende aflevering van The Voice Kids.

Vorig jaar deed ik eigenlijk weinig bijzonders...

Vorig jaar deed ik eigenlijk weinig bijzonders…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *