web analytics

0

EEN HANG-MAANDAG OP JAMAICA

middengelukt2016jamaica

IMG_6807
Zo’n Jamaicaans omeletje in de ochtend smaakt nog beter met Jamaicaanse bonen erbij. En 3 koffie, want nog steeds moe ondanks het feit dat ik volgens mij wel 12 uur per dag slaap (en in Nederland soms maar 5).

IMG_6808
Uitzichtje hè? Met vieze ramen, maar dat hoort een beetje bij dit resort. Het is hier geweldig, maar verre van perfect. Ooit ergens in de jaren 60 gebouwd (denk ik) en er is weinig meer aan gedaan. Het is allemaal schoon, maar wel enigszins vervallen. Ik zou me overigens ook niet op m’n plek voelen in een fancy resort met gouden kranen. Gewoon cocktails uit plastic bekertjes is meer mijn stijl.

IMG_9971

Het is vandaag Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar, maar daar heb ik dus helemaal geen last van met zo’n uitzicht.

IMG_6809
We doen nog maar een paar potjes Skip-Bo (en uiteindelijk komt ook Patricia uit de USA meedoen) (Patricia is enigszins stoned, heeft net een nieuwe heup en is hier met haar man en 3 volwassen kinderen en ze zijn allemaal de hele dag stoned) (het was heel gezellig met Patricia dus).

IMG_6811
Ik ben nog steeds moe en heb ook vandaag een middagdutje nodig en mijn man doet gewoon gezellig mee.

IMG_6815
Ergens in de middag gaan we iets eten bij Pablo’s.

IMG_6817
Uitzichtje hè?

IMG_6819
Biertje erbij.

IMG_6820
Ik nam fish & chips en echt, ik lieg niet als ik zeg dat deze fish & chips de lekkerste zijn die ik ooit at. Lekkerder dan in Londen, ECHT!

IMG_6821
J. had ook iets lekkers.

IMG_6822
De zee wordt heel onrustig. Maar dan ook echt heel onrustig. We mogen niet meer zwemmen, want de golven klappen nogal hard tegen de klif aan.

IMG_9951
Niet dat ik van plan was om te zwemmen, want ik ben nogal van het lezen de afgelopen dagen. Dit is boek 3. Of 4. Geen idee meer! Ik heb uiteindelijk alle boeken achtergelaten bij het resort, voor de volgende Nederlandse gasten (al heb ik Grey in het Engels gelezen, van E.L. James, ja, die van Fifty Shades of Grey en ook dat boek liet ik achter, want JESUS wat slecht, maar die werd meteen meegenomen door een Jamaicaanse hostess, ondanks het feit dat ik zei dat het een nogal slechte erotische roman was).

IMG_9953
Middagdutje dan maar?

IMG_9965
Happy!

IMG_9970
En verkleurd!! Om 20:00 liggen we in bed, maar het is een onrustige nacht, want het stormt en we horen de zee tegen de klif klotsen! Romantisch hoor!!!

 

Vorig jaar maakte ik een swing dress!

Vorig jaar maakte ik een swing dress!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *